ALEXA CHUNG

Poznata trendseterica ne izlazi iz ovog laskavog modela traperica koji nas čini vitkijima

07.12.2023 u 16:10

Bionic
Reading

Alexa Chung, britanska fashionistica, 'it' djevojka i poznato TV lice, u svakoj prigodi pokazuje koliko je upućena u modne trendove, no uspješno ih prilagođava svom modnom stilu

Trendseterica neobične ljepote dobro je poznata po prepoznatljivom modnom stilu, vrlo unikatnom i neobičnom, no sjajno prilagođenom svojoj osobnosti.

Slavna brineta, koja je nedavno proslavila 40. rođendan, uvijek se isticala svojim modnim kombinacijama, bez obzira radi li se o casual dnevnim varijantama ili nezaboravnim večernjim outfitima.

Kad se radi o basic odjevnom komadu oko kojeg se puno toga vrti tijekom hladnijeg dijela godine, onda su to bez sumnje traperice. U trgovinama je nikad veći izbor pa možete birati između trapezica, bootcut modela, baggy ili skinny stilova, verzija s kraćim nogavicama, cool cargo traperica...

Alexa Chung Izvor: Profimedia / Autor: Mike Chicorro / Zuma Press / Profimedia

Ako niste sigurni oko izbora modela, a u potrazi ste za novim trapericama, Alexa je već godinama vjerna varijanti koja je laskava, svestrana i ima dodatni plus jer nas čini vitkijima. Traperice ravnih nogavica s visokim strukom sjajna su opcija, a uvijek izgledaju trendi i cool.

Za razliku od uskih, ravne traperice garantiraju vrlo visoku razinu udobnosti, a istovremeno su vrlo svestrane. One s visokim strukom su apsolutni must-have za zimu jer ne samo da su elegantne, već izdužuju noge i samim time nas čine mršavijima, a tijekom jeseni i zime štite od hladnoće.

  • +15
Najbolje traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Alexa je dala i dobar savjet kad se radi o odijevanju. Ona ne prati slijepo trendove te se drži onoga što joj dobro pristaje i u čemu se dobro osjeća.

'Zaboravite na neki trend ako vam ne pristaje. Voljela bih nositi Y2K traperice s niskim strukom, no nažalost, tada mi nisu odgovarale, a ne odgovaraju mi ​​ni sada. Pomirila sam se s time', izjavila je nedavno ova modna ikona.

Jedan od njezinih omiljenih modela ravnih nogavica ima zgodan twist koji ga čini još zanimljivijim, a to su odrezani rubovi koji otkrivaju cool čarape i kožne cipele na vezanje.

Ovakve se traperice mogu stilizirati na različite načine. Alexa kao svoj omiljeni ležerni look uz njih ističe bijeli T-shirt, tamnoplavi pleteni džemper i oversized kožnu jaknu, a stajling će podignuti pletenim šalom u crvenoj boji.