LATINO DIVA

Jennifer Lopez stvorila pomutnju: Metalnim topom otkrila isklesane trbušnjake

06.12.2023 u 13:45

Bionic
Reading

Za dostignuća u godini na zalasku, latino divu sinoć je nagradio magazin Elle, čije prosinačko izdanje krasi na naslovnici

Američko izdanje magazina Elle i ovu je godinu zaokružilo odabirom žena iz Hollywooda koje su u proteklih 12 mjeseci stvorile kreativne i kulturne promjene u industriji. Među devet odabranih pronašla se 54- godišnja Jennifer Lopez, a njezino izdanje s dodjele još dugo će se pamtiti.

  • +19
ELLE Women in Hollywood Izvor: Profimedia / Autor: MICHAEL TRAN / AFP / PROFIMEDIA

U društvu supruga Bena Afflecka, s kojim je na trenutke izmjenjivala nježnosti na crnom tepihu, latino diva izazvala je pomutnju u izazovnoj kombinaciji.

Dugu suknju crne boje pratila je metalna ploča plavog odsjaja u službi topa, a riječ je o kombinaciji koju u cijelosti potpisuje dizajnerica Grace Ling, sa sjedištem u New Yorku.

  • +4
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Ova kreacija dio je kolekcije za novu sezonu proljeće/ljeto, a njezinim nošenjem latino diva brojne je podsjetila na Zendayu.

Godine 2020., na tadašnjoj dodjeli nagrada Critic's Choice Awards, zvijezda filma 'Dune' osvanula je u efektnoj kombinaciji boje fuksije koju je, kao u slučaju Lopez, činila duga suknja i metalni odljev poprsja i torza u službi topa.

Zendayin odabir djelo je američkog dizajnera Toma Forda, iz kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2020. godine.