novo izdanje

Poznata Splićanka promijenila imidž

29.07.2017 u 19:21

Bionic
Reading

Uspješna domaća blogerica i sestra pjevača Luke Nižetića, poznata je po zanimljivom, jedinstvenom i dobrom stilu i čestim promjenama imidža, a najnovijim je Petra Nižetić posve osvojila pratitelje na svom Instagram profilu

Još od dana popularne emisije 'Po ure torture', Petra Nižetić postala je poznata po uvijek posebnom stilu. Lijepa blogerica svaki put iznenadi svojim zanimljivim i neočekivanim outfitima, a osim modnim izričajem, simpatije je osvajala i svojim kreativnim frizurama. Viđali smo je s pletenicama, ljubičastom, ružičastom kosom, s izbrijanom glavom, šarenim pramenovima, a sada je svoju plavu dugu kosu obojala i postala - brineta.

'Nikad nisam razmišljala što me konkretno potakne na promjenu frizure, ali uvjerena sam da, podsvjesno, ima neke veze s unutarnjim demonima. Sigurna sam i da te neke fizičke promjene, poput nove frizure ili boje, imaju instant terapeutski učinak. Jedna od mojih najradikalnijih promjena, kad su frizure u pitanju, je bojanje u rozo. Vezana je uz jednu jako turbulentnu fazu mog života. Vapila sam za promjenama, što se prvo odrazilo na van, ali ipak, prave unutarnje promjene uslijedile su naknadno. I upravo se događaju! Ovo zvuči kao da pričam o Picassu', Petra je ranije izjavila.

Petra se 12. prosinca prošle godine udala za Sinjanina s američkom adresom Franu Mastelića zbog kojeg je i preselila u San Francisco.

  • +8
Petra Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX