STIGLO POJAŠNJENJE

Luka Nižetić otkrio zašto nije bio na sestrinom vjenčanju

02.02.2017 u 10:25

Bionic
Reading

Luka Nižetić nedavno je ispunio svoju dugogodišnju želju te je posjetio Aziju koja ga je, kaže očarala. Iako je proputovao tu egzotičnu zemlju, na drugu stranu svijeta, točnije, vjenčanje sestre Petre za koju je jako vezan, nije mogao doći. Objasnio je i zašto

'Nije me pozvala. Šalim se! Prekrasna ljubav se dogodila između moje sestre i Frane. To je bilo toliko brzo i naglo se dogodilo da mi zapravo nismo stigli doći do San Francisca. Treba se za to organizirati', izjavio je Luka u InMagazinu Nove TV.

Našalio se kako ga obitelj barem sada nakon Petrina vjenčanja ne pita više kada će se on oženiti. Sestri je poručio da se požuri sa potomstvom. 'Nema što čekati trideset i kusur godina. Ako ne želi da kao baka ide na informacije u školu mora to malo ubrzat', kaže pjevač.

Lukina sestra, voditeljica i blogerica Petra Nižetić sve je iznenadila objavivši sredinom prosinca na Instagramu fotografiju na kojoj je jasno da je sa svojim Franom razmijenila zavjete na poznatoj Kineskoj plaži u San Franciscu. Pozirala s prijateljima, ali na vjenčanju nije bilo nikog od obitelji. Par planira organizirati party za obitelj i prijatelje u Hrvatskoj kad se vrate u domovinu.