RACHEL MCADAMS

Poznata plavuša sve je zadivila u haljini koja posebno laska figuri

17.04.2023 u 09:11

Bionic
Reading

Zvijezda filmova ‘Bilježnica’ i ‘Opasne djevojke’ danas se rijetko može ugledati na crvenom tepihu, no zahvaljujući novom filmskom projektu, kojeg posljednjih dana promovira, svečanim odabirima ponovno privlači pozornost

Danas 44- godišnja Rachel McAdams glavna je zvijezda filmske adaptacije romana Judy Blume naslova ‘Are You There God... It's Me, Margaret’.

Na njegovoj svečanoj premijeri u Los Angelesu, osigurala je svu pozornost u haljini koja posebno laska figuri.

S naborima na strateškim mjestima i detaljem neočekivanih proreza, ova haljina dužine midi u vatreno crvenoj boji stiže s potpisom Victorije Beckham čija aktualna kolekcija obiluje komadima s istim laskavim efektom.

  • +3
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Ističući najbolje od figure, a istovremene prikrivajući nesavršenosti, zvijezda filma 'Mean Girls' spomenutu haljinu naglasila je crvenim sandalama s potpisom Jimmyja Chooa, a za njezino posebno blistanje na crvenom tepihu pobrinuo se poznati frizerski stilist Rob Zangardi.

Laskava haljina u kombinaciji s parom sandala u istoj boji za Rachel McAdams pokazala se dobitnom formulom, što je imala priliku potvrditi i na premijeri filma ‘Top Gun: Maverick’ u svibnju prošle godine.

  • +23
Drapirani komadi Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević