ODVAŽNA IZDANJA

Anne Hathaway nikad nije izgledala bolje, pronašla je dobitnu modnu formulu

05.04.2023 u 09:47

Bionic
Reading

Zvijezda filma ‘Vrag nosi Pradu’ posljednjih mjeseci privlači posebnu pažnju svojim modnim odabirima i novootkrivenom stilskom formulom od koje rijetko odustaje na glamuroznim događanjima

Iako je okušala modnu sreću s maksi porubima - poput Alaïa looka s kapuljačom u kakvom se pojavila na Berlinaleu u veljači - Anne Hathaway danas rijetko odustaje od modne formule koja uključuje kombinaciju minijaturne haljine i platformi.

Potonje joj, doslovno, pomaže da stoji više na događanjima. Njezina stilistica Erin Walsh smatra da je unutarnje samopouzdanje tajna iza njezina staloženog držanja, iako vrtoglavo visoke štikle u tome svakako pomažu.

‘Annie doslovno blista. To ne dolazi samo od odjeće. Do toga dolazi kroz iskoračenje u svoj potencijal i prihvaćanje mogućnosti’, izjavila je Walsh ranije za britanski Vogue.

Hathway posljednjih mjeseci ne izlazi iz najpoželjnijih platformi s potpisom talijanskog Versacea i Valentina.

Donatella Versace, koja je Anne angažirala za svoj duboko osobni modni projekt Versace Icons, zbog njezine ljubavi i razumijevanja ‘sjajne odjeće’, odjenula je glumicu u lakiranu haljinu s korzetom i debele čizme na reviji brenda nedavno održanoj u Los Angelesu, pritom dokazujući moćni efekt superkratkog poruba u kombinaciji s vrtoglavo visokim potpeticama.

Poznata oskarovka samo je jedna od brojnih slavnih dama koje su pale na čari platformi s potpisom modne kuće Valentino - posebice na verzije upečatljivih boja koje utjelovljuju neustrašiv pristup stiliu Valentinova kreativnog direktora Pierpaola Picciolija.

‘Toliko se zabavljamo s modom i ne bojimo se eksperimentirati’, tvrdi Walsh, čije je ohrabrenje svoje slavne klijentice dovelo do brojnih zvjezdanih kombinacija u posljednje vrijeme.

‘Radi se o postizanju te ravnoteže između neopterećenog kul dojma bez slijepog vođenja pravilima - ja to nazivam 'usput nevjerojatno'', za britanski Vogue otkrila je stilistica zaslužna za značajnu modnu tranformaciju zvijezde filma 'Vrag nosi Pradu'.

  • +7
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Morio Taga / Jiji Press Photo / Profimedia
  • +7
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia