ZVIJEZDA PREMIJERE

Nitko ju nije očekivao na crvenom tepihu: Rachel McAdams sve je zadivila u haljini koja slavi žensku figuru

05.05.2022 u 09:41

Bionic
Reading

Iako ju nećemo gledati u novom nastavku filmskog hita iz 80-ih, glumica Rachel McAdams postala je jednom od glavnih zvijezda njegove svečane premijere u San Diegu

Nekoliko puta odgađan zbog globalne pandemije, novi nastavak filma ‘Top Gun’ napokon stiže u svjetska kina, a njegovu premijeru u San Diegu svojom pojavom uveličala je glumica Rachel McAdams.

Uz glumicu Jennifer Connelly u zlatnoj haljini Louis Vuittona, plijenila je posebnu pažnju na svečanoj premijeri filma održanoj u San Diegu - iako nije dijelom glumačke postave predvođene Tomom Cruiseom.

  • +3
Rachel McAdams Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Neočekivano pojavljivanje na crvenom tepihu označila je laskavim modelom male crne haljine, s detaljima u znaku naglašenih ramena, drapirane tkanine i asimetričnog kroja.

Ovu haljinu koja ističe najbolje od figure, a istovremene prikriva nesavršenosti, zvijezda filma 'Mean Girls' naglasila je crnim sandalama s tankim remenčićima, dok se po pitanju frizure odlučila za klasični konjski rep s razdjeljkom i make-up u prirodnim tonovima.

Njezino pojavljivanje na crvenom tepihu u San Diegu uslijedilo je dan nakon svečane premijere filma 'Doktor Strange u multiverzumu ludila' u Los Angelesu, na kojoj je zablistala u raskošnoj, zelenoj haljini s potpisom proslavljenog libanonskog dizajnera, Elija Saaba.