BEAUTY MOGULICA

Zna kako privući poglede: Vrućim fotografijama u minijaturnom bikiniju Kylie Jenner najavila božićnu kolekciju

19.11.2020 u 11:47

Bionic
Reading

Kylie Jenner, najmlađa članica klana Kardashian-Jenner stekla je veliko bogatstvo zahvaljujući svojoj liniji kozmetičkih proizvoda Kylie Cosmetics, a 23-godišnja poduzetnica jako dobro zna kolika je moć društvenih medija

Upravo zahvaljujući velikom broju svojih pratitelja, Kylie se nametnula kao jedna od najpoznatijih svjetskih influencerica te je njezina beauty kolekcija upravo zahvaljujući moći društvenih mreža, osobito Instagrama, stekla ogromnu popularnost.

Kako bi najavila svoju novu božićnu make up kolekciju, najmlađa sestra Kim Kardashian, na Instagram je postavila nekoliko seksi fotografija za koje je u kratkom roku skupila bezbroj lajkova.

Kylie je pozirala u sićušnom crvenom bikiniju pokraj bazena u njezinoj raskošnoj vili koji je otkrio njezine bujne obline o kojima se već neko vrijeme priča kako su rezultat brojnih estetskih operacija.

'Moja Grinch x Kylie kolekcija stiže danas', poručila je Kylie svojim vjernim obožavateljima.

Fanovi zvijezde realityja 'Keeping Up with the Kardashians' sudeći po svemu to nimalo ne smeta pa su počastili su je bezbrojnim komplimentima. 'Prelijepa', 'Wow', 'Božica', 'Kraljica'...

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: TheRealSPW / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, u rujnu je objavljena Forbesova godišnja lista sa zaradama slavnih koju uvjerljivo predvodi upravo Kylie Jenner zaradom od vrtoglavih 540 milijuna dolara.

Za usporedbu, njezin šogor Kanye West, suprug Kim Kardashian, glazbenik, producent i dizajner zaradio je samo 170 milijuna dok primjerice poznata sportska zvijezda, vrhunski tenisač Roger Federer na trećem mjestu s 'mršavih' 106,3 milijuna dolara.