UDOBNO I CHIC

Poznata dizajnerica otkrila koja su joj četiri komada ove sezone zapela za oko

10.10.2021 u 12:23

Bionic
Reading

Dizajnerica Sofia Sanchez de Betak, poznata je po modnom brendu Chufy, priznaje da je i sama očarana novom kolekcijom dizajnerice Gabriele Hearst za modnu kuću Chloe, a otkrila je i kojih pet komada joj je zapelo za oko ove sezone

Sofiju Sanchez de Betak obožavaju street style fotografi, s razlogom jer su njezini stajlinzi nepresušna modna inspiracija. Odrasla je u Argentini, a od malih nogu bila je okružena modom zahvaljujući ocu dizajneru Alexandreu de Betaku. Krasi je istančan modni ukus i ležerna elegancija, a ova neovisna mlada žena i filantropkinja ima brojne uloge - kao umjetnička direktorica, ambasadorica je Manga, influencerica, a od 2017. godine i dizajnerica svog brenda.

Za francuski 24.s otkrila je svoje modne favorite za aktualnu sezonu, a svi dolaze s potpisom modne kuće Chloe, kojoj je na čelu dizajnerica Gabriela Hearst.

  • +27
Chloé kolekcija za proljeće/ljeto 2022. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Torbica za svaki dan, model Edith u S veličini

'Ova torbica je tako praktična i podcijenjena, volim je nositi svuda sa sobom'.

Dobre čizme, model Chelsea Jamie

'Udobne smeđe čizme su must have komad za zimu, bez obzira krenuli šetnju gradom ili u prirodu'.

Pončo, Zipped cape

'Budući da sam odrasla u Argentini, oduvijek sam voljela pončo, a kako obožava jahati prikupila sam zavidnu kolekciju', otkriva dizajnerica.

Haljina za svaki dan

'Ova haljina jednostavna je savršena za svaku prigodu, bilo dnevnu ili večernju'.

'Odrasla sam u obitelji u kojoj su žene oduvijek imale puno stila. No nikada se nisam osjećala poput njih, već kao autsajder, jer sam težila odjeći s puno grafičkih motiva i printova, što mi se činilo poprilično osvježavajuće od poimanja same mode. Kada sam počela stvarati svoj brend, surađivala sam s nevjerojatnom dizajnericom na stvaranju kolekcije: ona je dala svoju stručnost po pitanju oblika, kroja i materijala za izradu, a ja sam u kolekciju unijela svoju strast prema bojama i stilu', kaže dizajnerica koja je početkom ljeta na tržište izbacila i limitiranu kolekciju boemskih haljina u suradnji sa španjolskim Mangom.

  • Prema Sofijinom mišljenju, pet ključnih komada koje bi svaka žena, bez obzira na stil, uvijek morala imati u ormaru su:
  • dobar par traperica
  • kožna jakna koja se lako kombinira s različitim stajlinzima
  • lijepa haljina
  • par udobnih čizama
  • oversized tunika koja doslovce ide na sve.
  • +30
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo