ELEGANTNE I KVALITETNE

Torbice kakve obožavaju ljubiteljice modnog minimalizma nikada nisu bile poželjnije

08.10.2021 u 14:02

Bionic
Reading

U jeku globalne pandemije torbice su, baš poput cipela s visokom potpeticom, izgubile na značaju uslijed većeg boravka u domu, no vremena se mijenjaju a želja za dotjerivanjem ponovno je izražena kod zaljubjenica u modu diljem svijeta

Kada govorimo o popularnim modelima torbi u aktualnoj sezoni jesen/zima, statement modeli torbi ovoga puta nalaze se u drugom planu, a s trona su ih uspjele skinuti torbice minimalističkoga izgleda koje impresioniraju svojim elegantnim oblikom i visokokvalitetnom izradom.

  • +10
Minimalističke torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U prvom redu riječ je o velikim torbama tote, a koje ponovno uživaju svojih pet minuta slave na modnoj sceni. Osim jednostavnoga izgleda, tote modeli kao nijedne druge ističu se svojom praktičnošću, a gotovo da ne postoji brend koji u aktualnu kolekciju nije uključio barem jedan model ove zahvalne torbe u koju ćete s lakoćom pospremiti sve sitnice bez kojih ne možete zamisliti dan.

Kao potpuna suprotnost torbama tote, minijaturne torbice preko ramena i dalje se mogu pohvaliti velikom popularnošću. Ove sezone njihove minimalističke verzije vode glavnu riječ na modnoj sceni.

Uz torbice na rame kakve su veliku popularnost doživjele početkom milenija, inačice srednje veličine i s većom ručkom poput Guccijeve oživljene torbice Jackie također slove za najpoželjnije modele torbi u aktualnoj sezoni.