DNEVNI GLAMUR

Potpuno promašen stajling Angeline Jolie: U šetnju se uputila u glamuroznoj haljini

11.09.2018 u 10:43

Bionic
Reading

Lijepa glumica Angelina Jolie zna kako se privlači pozornost, pa čak i kad se radi samo o odlasku u šetnju i na sladoled

Iako smo je nedavno mogli vidjeti u sportskom izdanju: tajicama i pamučnoj majici, Angelina Jolie se vratila svojim damskim kombinacijama zbog kojih je modni uzor i novoj modnoj ikoni, vojvotkinji od Sussexa Meghan Markle, s kojom dijeli sličan ukus.

Jedna od najljepših žena svijeta za šetnju je odabrala dugu haljinu raskošnog kroja u bijeloj boji, koju je upotpunila louboutinkama u nijansi pudera.

  • +4
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Haljina s remenom u prvi je plan istaknula vitki struk lijepe glumice, a kosu je podignula u elegantnu punđu.

Ovu glamuroznu kreaciju primjereniju crvenom tepihu Angelina (43) je upotpunila klasičnom crnom torbom i velikim sunčanim naočalama trendi dizajna.

Glumica se u šetnju uputila u društvu sina Paxa, kojeg je kao trogodišnjeg dječaka posvojila u Vijetnamu.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Holivudska diva, koja je iza sebe ostavila teško razdoblje razvoda sa suprugom Bradom Pittom te još uvijek vodi bitku za skrbništvo nad njihovo šestero djece, utjehu pronalazi u svojoj obitelji te svaki trenutak provodi s djecom.

Angelina, koja osim Paxa ima sina Maddoxa, kćerke Shiloh, Zaharu i 10-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, izgledala je raspoloženo počastivši se u jednom trenutku i sladoledom.

  • +10
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imam svoje uspone i padove, no pretpostavljam da me sve to učinilo malo jačom. Svi imamo teška vremena, no kao majka imam odgovornost prvo prema svojoj djeci. Ona prolaze kroz vrlo važne godine, pa je zbog toga sve nevažno naspram njih', svojedobno je izjavila 43-godišnja Angelina Jolie u velikom intervjuu za magazin Harper's Bazaar, uz prekrasne fotografije snimljene u Namibiji.