LANCASTER LINIJA SUN CARE

Potamnite ljepše i sigurnije nego ikad

20.07.2010 u 15:11

Bionic
Reading

Sunce nam mami osmijeh, naravno. Lancaster to već dugo zna. Trideset godina istraživanja rezultirali su linijom proizvoda za zaštitu od sunca koji učinkovito štite kožu

U današnje vrijeme svima su poznati štetni učinci sunčeva zračenja, no jeste li znali da je sigurno izlaganje suncu zapravo dobro za vas? Idući put kad budete uživali u suncu, znajte da činite dobru stvar, sve dok to radite na pametan način. Sunce nas čini sretnima, jača vitalnost, opće stanje i još puno toga. Sunčeva svjetlost oslobađa 'sretne' hormone u našem mozgu, triptamine, serotonine i endorfine, koji podižu naše raspoloženje, omogućuju nam bolji san i čine nas manje gladnima.

Lancaster Sun Beaty Care

GDJE ZAŠTITA I ZADOVOLJSTVO POSTAJU JEDNO

Činjenica je da nismo svi jednaki pod suncem. Sigurno ćete pronaći rješenje koje odgovara vašim potrebama i koje će vam pružiti najbolju zaštitu, sigurnije sunčanje i dugotrajniji, blistaviji preplanuli ten, uvijek iznova. Odaberite naš prijeko potreban losion za tamnjenje Tanning Lotion i sredstvo za sunčanje u spreju s formulom bez ulja (oil-free) Oil Free Sun Spray, ili iskušajte nešto iz širokog spektra izvrsnih tekstura (kreme, losioni, gelovi, mlijeka za sunčanje), neke od proizvoda jednostavnih za uporabu (tube, pumpice, obiteljska pakiranja, stickovi, posudice) te velik izbor zaštitnih faktora (SPF 6 do SPF 50+) za lice, tijelo ili oboje u jednom.


Sprej, gel, krema... što je najučinkovitije?

Zaštita je jednaka bez obzira na teksturu. Međutim, način nanošenja na kožu može se poprilično razlikovati ovisno o području. Primjerice, sprejevi su idealni za teže dostupna područja kože. Najvažnije je nanijeti dovoljne količine i jednako namazati na sva područja.

Zašto je tamna put otpornija na opekline od svijetle?

Boja vaše puti povezana je s količinom melanina u koži. Tamna put sadrži veće količine melanina, koji pruža prirodnu zaštitu.

LJEPOTA TIJELA (SAMO ZA OVISNIKE O PREPLANULOM TENU)
Žudite za slavnim Lancaster preplanulim tenom? Ne želite gubiti vrijeme? U rekordnom roku naša slavna linija proizvoda TAN DEEPENER i FAST TAN OPTIMIZER na siguran vam način daju intenzivan, zlatno preplanuli ten, koji traje i traje.

MRŠAVITE DOK TAMNITE
Njegujte tijelo i to na pametan način. Lancaster skuplja snagu sunca u svom inovativnom programu SUNSLIM BODY koji vam omogućuje mršavljenje i tamnjenje prije, za vrijeme i nakon sunčanja.

VRHUNSKA SIGURNOSTImate li blijedu kožu osjetljivu na sunce, tamnite postepeno, ili odlazite na vrlo jako sunce, naš ULTRA SOOTHING LOTION SPF 50 omogućuje vam da to činite na siguran način.

Koliko sredstva za sunčanje trebam nanijeti

Nemojte štedjeti. Odrasla osoba prosječne visine trebala bi nanijeti barem jednu čajnu žličicu na svaku ruku, nogu, prednji i stražnji dio trupa i lice, uključujući uši i vrat.

Treba znati

Visoki zaštitni faktori ne sprječavaju tamnjenje. Tamnjet ćete postepenije, istovremeno štiteći kožu, a vaš preplanuli ten trajat će duže.

NAJBOLJA ZAŠTITA OD SUNCA ZA ONE KOJI SE BAVE SPORTOM I AKTIVNOSTIMA NA OTVORENOM

Uvijek u pokretu, u vodi i izvan nje, penjući se i spuštajući niz planinu... ili jednostavno trčeći u parku radi kondicije, nehotice ste izloženi ste suncu više nego drugi. Možda vam dosad zaštita od sunca nije bila prioritet – tratite vrijeme, smeta vam osjećaj ljepljivosti. Stvorena posebno za sportske aktivnosti i aktivnosti na otvorenom, naša nova linija proizvoda SUN SPORT natjerat će vas da promislite još jednom! Konačno, ova nova rješenja otporna su na vodu, znoj i klimatske uvjete, brzo se suše, pružaju višestruku zaštitu, a stižu u jednostavnim i lakim pakiranjima koja su prilagođena aktivnom načinu života.

VIŠESTRUKA ZAŠTITA

Zaštitite svoju kožu na najbolji način dok se krećete, i na površini, pomoću visokoučinkovitih fotostabilnih UVA/UVB filtara, i ispod površine, s potpuno prirodnim antioksidantnim kompleksom koji neutralizira slobodne radikale odgovorne za prerano starenje.

BRZO SUŠENJE

Čuvajte energiju za ono što ste naumili, zahvaljujući ovim jednostavnim, neljepljivim, prozirnim teksturama. One naprosto kliznu na vašu kožu, upijaju se istog trena, a ne začepljuju vaše pore, ostavljajući tako nevidljivi zaštitni sloj i puštajući da koža slobodno diše.

OTPORAN NA VODU, ZNOJ, KLIMATSKE UVJETE

Otporan na vodu i znoj u svim klimatskim uvjetima, SUN SPORT predstavlja idealnu zaštitu za one koji dosta vremena provode na suncu. Duže se zadržava na koži u vodi, a upija se i na mokru ili znojnu kožu.

Je li moguće dobiti opekline od sunca za vrijeme plivanja?

Da. UV zrake prodiru u vodu. Uvijek nanosite zaštitu od sunca, sa što višim faktorom. Proizvodi otporni na vodu duže se zadržavaju na koži za vrijeme plivanja, ali ipak ih treba nanovo nanositi nakon što izađete iz vode..

NJEGA NAKON SUNČANJA - ULJEPŠAJTE SVOJ PREPLANULI TEN

Uljepšajte svoj preplanuli ten i zadržite onaj sjajni osjećaj nakon dana provedenog na suncu. Lancasterovi proizvodi obnavljaju, hidratiziraju i osvježavaju nakon sunčanja te ugrijanoj koži pomažu vratiti ravnotežu i održati dugotrajniji preplanuli izgled.

INTENSE MOISTURISER

Zašto obična hidratantna krema nije dovoljna?
Nakon sunčanja, UV zrake koje su dospjele pod kožu uzrokuju njeno prerano starenje. Lancasterovi proizvodi za njegu nakon sunčanja djeluju protiv ovih štetnih učinaka, a istodobno hidratiziraju i smiruju kožu pomoću posebnih aktivnih sastojaka.

TAN MAXIMISER

Pojačajte preplanulost vašeg tena za 50 do 80 posto bez dodatnog izlaganja suncu. Naša mudro osmišljena linija proizvoda TAN MAXIMIZER, «točka na i» kada je riječ o Lancasterovim proizvodima za njegu nakon sunčanja, spaja zaštitu od sunca i brzo i intenzivno tamnjenje, djeluje protiv štetnih učinaka nastalih sunčanjem te potiče nastajanje melanina za dugotrajan preplanuli izgled. Koristite ga barem dva tjedna nakon povratka s ljetovanja.

KORISTAN SAVJET

Ako dobijete opekline od sunca, nanosite INTENSIVE MOISTURISING CREAM u bogatim slojevima, sve dok koža ne prestane upijati kremu. Za vrhunsko osvježavajuće iskustvo, držite vaš After Sun ili Tan Maximiser u hladnjaku.


LJEPOTA BEZ SUNČANJA – TIJEKOM CIJELE GODINE

Jednostavni, brzo se suše, ne ostavljaju tamne linije. Naši proizvodi za samotamnenje, s jedinstvenom colour formulom, pojačanom zaštitom, njegom na biljnoj bazi i senzualnim teksturama svaki put jamče prekrasne rezultate.

Savjet za ljepotu
Za zdrav jutarnji izgled, odvojite pet minuta, nanesite kremu za samotamnjenje i pustite da stoji pola sata prije odlaska u krevet.

KADA KORISTITI SREDSTVA ZA SAMOTAMNJENJE?

Neka vaš zlatan ljetni ten potraje i u jesen, a zimi se pripremite za praznike ili za vašu crnu večernju haljinicu. Kad stignu prve zrake proljetnog sunca, dobro je pokazati ruke i noge koje su bile skrivene čitavu zimu. Ljeti pokrijte svijetle linije od kupaćeg kostima.

NEĆE LI PRIMJENA BITI KOMPLICIRANA?

Zbogom satima provedenim u kupaonici! S jednostavnim pakiranjima i zabavnim teksturama (voda, suho ulje, mlijeko, gel...), Lancaster proizvodi za samotamnjenje olakšavaju nanošenje. Osuše se u sekundi pa se možete istog trena obući, a teško dostupna područja kože, poput stražnjeg dijela nogu, najednom se mogu lako dosegnuti.

KAKO MOGU BITI SIGURNA U REZULTAT?

Sa svojim patentiranim TAN COLOUR sustavom koji oponaša prirodne procese tamnjenja, Lancaster ima čvrstu tehnološku prednost kada je riječ o stvaranju rezultata koji je stvaran poput prirodnog.

MOISTURE PLUS

Budući da je meka, podatna koža nužna za uspješno samotamnjenje, naša linija proizvoda Self Tan djeluje i na kvalitetu kože. Bogata prirodnim sastojcima koji odstranjuju odumrle stanice kože i hidratiziraju, ova linija predstavlja pravi početak vašeg samotamnjenja.

Za više informacija o nevjerojatnoj liniji Lancasterovih proizvoda posjetite našu internetsku stranicu www.lancaster-beauty.co