KRATKO I UPADLJIVO

Postaje li Severina sve provokativnija?

19.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Mnogi bi se složili s mišljenjem da je upravo Severina jedna od najseksi pjevačica naše estradne scene, pa i šire. Takvom imidžu poprilično su pridonijele i Sevkine odjevne kombinacije koje su u posljednje vrijeme sve smjelije i izazovnije

Od samoga početka karijere Severinu prate laskavi epiteti, a njezini stajlinzi oduvijek su bili pomno odabrani i usklađeni. I dok u privatno vrijeme njeguje ženstven i pomalo casual stil, na pozornici Sevka pokazuje svoju divlju i neobuzdanu stranu koja publiku doslovce baca u trans.

Tako će za odlazak na kakav glamurozan događaj odjenuti svečaniju haljinu, često s potpisom Lanvina, Stelle McCartney ili pak hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a prilikom izbora odjeće za nastupe Sevka uvijek želi istaknuti svoj seksipil.

Njezini odjevni stilovi na pozornici u posljednjih dvadesetak godina mijenjali su se zajedno s vremenom i hitovima koje je pjevala, a upravo je ona bila ta koja je ponekad i diktirala modne trendove.

Nakon ženstvenih i pomalo romantičnih haljinica Sevka je publiku 2008. i 2009. godine izluđivala vrućim kratkim hlačicama i njihovim kombinacijama. Nakon toga na repertoar stigla je suradnja s Elfsima koja je rezultirala haljinicama najrazličitijih šara i boja, koje su kasnije zamijenjene seksi korzetima i šljokičastim opravicama.

Međutim otkako je zbog majčinstva napravila pauzu u karijeri, Severina se očito odlučila vratiti u velikom stilu te je posegnula za receptom u vidu izrazito blještavih, kratkih i minimalističkih haljina.

I dok su neki taj novi Sevkin modni stil s odobravanjem prihvatili, drugi su pak ostali u čudu znajući da do sada nikoga nije slijedila ni modno kopirala. Nagađanja da se Severina modnim stilom sve više približava pjevačicama regije dodatno su pojačale fotografije nje i Cece u identičnim haljinama, i to ne samo jednom, već dva puta. U kojem smjeru će se kretati dekolte i duljine Sevkinih haljinica, možemo samo nagađati te se nadati da ipak ima još jedan dobar marketinški plan te da će ostati sinonim za eleganciju i istančan smisao za modu.