PINK MANIJA

Poput suvremene Barbie: Lijepu Sonju Kovač osvojio je modni trend koji ili volite ili ne

09.08.2022 u 10:05

Bionic
Reading

Sonja Kovač, jedna od najpoznatijih domaćih travel i modnih blogerica, uvijek je u korak s trendovima, a njezina je najnovija objava izazvala bezbroj lajkova

Lijepa Bjelovarčanka u svakoj prigodi pokazuje kako je itekako upućena u modna strujanja pa je uskočila u trendi izdanje za koje je dobila samo pregršt pohvala.

Zgodna plavuša odmara na Jadranu gdje puni baterije i ne izlazi iz trendi kupaćih kostima.

Sonja je na odmor ponijela impresivnu kolekciju kupaćih kostima, a najnovijim je izdanjem pokazala kako je u korak sa svjetskim trendovima, osobito 'Barbiecoreom' oko kojeg se i dalje lome koplja.

Riječ je o trendu koji je ove sezone doživio veliki procvat, a stajlinge u Barbie ružičastoj ponosno su isfurale i Anne Hathaway, Reese Witherspoon, Megan Fox....

Naime, otkad su se pojavili prvi filmski kadrovi najpoznatije holivudske plavuše Margot Robbie u ulozi Barbie u zasad nenaslovljenom projektu talentirane redateljice Grete Gerwig koji u kina diljem svijeta stiže sljedeće ljeto - svi žele uskočiti u ružičastu.

Trend koji nije za svakoga sad je osvojio i Sonju Kovač.

  • +2
Sonja Kovač Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

U ružičastom kupaćem kostimu kojeg je iskombinirala s ružičastim šeširom i ružičastim naočalama, izgledala je poput moderne Barbie, a stajling koji joj je sjajno pristajao začinila je s ljubičastom košuljom koju je ležerno zavezala oko struka.

'Još jedna nepotrebna dnevna doza beach fashiona, jer zašto ne!?', napisala je u opisu fotografije koja je oduševila njezinu 'sljedbu' na društvenim mrežama te je u kratkom roku zaradila gotovo 10 tisuća lajkova.

Inače, Sonja i njezin zaručnik Goran, ovoga su ljeta posjetili i SAD, gdje su se zabavljali u Las Vegasu, a nakon luksuznih hotela red je došao na jednu posebnu avanturu u pustinji.