MODNI ULOVI

Ponuda haljina, kao u inat, nikad nije bila bogatija, a mi smo izdvojili dvadesetak najljepših

31.03.2020 u 06:33

Bionic
Reading

Omiljene nam haljine još neko vrijeme nećemo moći nositi (osim ako nemate želju nositi ih u izolaciji), no ono što možemo je uživati u online šopingu. Ako ovih dana planirate ubijati dosadu razgledavanjem ponude vaših omiljenih online trgovina, nemojte zaboraviti baciti oko i na ova 22 proljetna modela haljina koje vrijedi ugrabiti dok još uvijek ima veličina

Cvjetne haljine, haljine na vezanje, haljine na točkice ili torta-haljine - koji model odabrati? Izbor je uistinu velik, a posebno ove sezone, kada se mnogi zbog opasnosti od širenja koronavirusa boje odlaska u šoping. Iako ovih dana ne možete prošetati do omiljene trgovine, to ne znači da ne možete baciti oko na ponudu, tako da jednom kada konačno izađete iz svoja četiri zida možete zablistati na gradskoj špici punim sjajem.

Već smo ranije pisali o sedam modela haljina koje ćemo narednih mjeseci viđati posvuda, a sada smo odlučili izdvojiti 22 najljepše koje vrijedi ugrabiti prije nego što to učini netko umjesto vas.

Ukoliko još uvijek niste bacili oko na ponudu haljina u popularnim high street trgovinama, zavirite u galeriju i pogledajte koje smo od njih izdvojili za vas.

  • +129
Haljine koje su pristigle u trgovine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije