MALI VODIČ

Ponovno zavedite svog muškarca

14.01.2013 u 19:22

Bionic
Reading

Kao što znamo, ljubav je biljka koju treba redovito zalijevati da ne bi uvenula ili, još gore, pokupila prnje i nestala. Da se to ne bi dogodilo našim vjernim čitateljicama, nudimo im sedam malih ljubavnih koraka

Svu pažnju usmjerite na njega

Ako tijekom izlaska ili večere sve vrijeme tipkate poruke i ne ispuštate mobitel iz ruku, on to tumači kao 'nisi mi dovoljno važan'. Zato pažnju usmjerite na njega, održavajte kontakt očima i slušajte ono što vam priča bez upadica. Tako šaljete signal da vam je važan i da ga volite.

Skuhajte mu nešto što voli

Ali ne zato što 'put do njegovog srca vodi preko želuca', nego zato što to znači da znate u čemu uživa i da vam je to važno. To je sitan znak pažnje kojim ćete mu pokazati da ste mislili na njega tijekom dana.

Obucite haljinu u kojoj vas voli vidjeti

Sredite se čak i ako ne idete nikamo. Sredite se povremeno baš zato što ne idete nigdje, samo za njega. Seksi rublje i odgovarajuća haljina znače 'želim te'. A najbolji afrodizijak za njega je vaša želja.

Kada pomislite da je zgodan, recite mu to

Svi mi volimo čuti da smo lijepi i dobri u nečemu, posebno od dragih ljudi. Ipak, kad smo duže u vezi, događa se da neke stvari počnu podrazumijevati. Podsjetite ga ponekad da vam se sviđa, da je za vas neodoljiv iako ste zajedno već sto godina, da uživate u pogledu na njega dok je zadubljen u nešto što radi, toliko da i ne primjećuje da ga promatrate.

Ohrabrite ga da vrijeme provodi radeći ono što ga čini sretnim

Ponekad možda imate osjećaj da se od svakodnevnih obaveza ne stižete ni vidjeti pošteno, ali bez obzira na to, ne gunđajte kad on poželi ići na nogomet ili na piće s prijateljima. Jedan od načina da izrazite ljubav je i da mu omogućite slobodu da radi ono za što je u tom trenutku raspoložen, bez cendranja i durenja kad se vrati kući.

Zagrlite ga onako, baš, baš

Kad krećete na posao, umjesto ovlaš poljupca, zagrlite ga, i neka taj zagrljaj potraje.

Seks nabrzaka

Seks koji traje dugo, s predigrom i maženjem koje uslijedi kasnije je super, ali seks nabrzaka, kad nemate mnogo vremena, dok se spremate za posao, recimo, može biti pravo osvježenje.