SEVERINA:

Ponekad je vrlo teško održati vezu

  • Autor: tportal.hr/Ekran
  • Zadnja izmjena 05.01.2012 10:08
  • Objavljeno 05.01.2012 u 09:08
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Severina Vučković zbog komplikacija u trudnoći u ponedjeljak navečer odvezena je u splitsko rodilište, no srećom, i ona i beba osjećaju se dobro. U osmom je mjesecu trudnoće i željno iščekuje rođenje svog prvog djeteta. Samo nekoliko sati prije odlaska u bolnicu u intervjuu za Ekran otkrila je po čemu će pamtiti 2011. te kako je dočekala i što očekuje u novoj godini

'Prošle godine trebala sam pjevati 'ovo će biti dobra godina, predosjećam'. Godinu 2011. pamtit ću po voljenom čovjeku, po trudnoći, hej, svojoj prvoj trudnoći – po najljepšem osjećaju u svom životu do sada! Eh, da sam znala da je to tako dobro… Pamtit ću je i po dobrim koncertima, putovanjima i svakako po pjesmama 'Brad Pitt' i 'Grad bez ljudi' koje me, evo, upratila u 2012. godinu u kojoj priželjkujem da svi moji budu zdravi i da mi publika ostane sretna i vesela. I'll be back!' rekla je Severina za Ekran, prilog Večernjeg lista.

Splitska pjevačica odbrojava posljednje tjedne do dolaska svog prvog sina na svijet, a prije nego što je odvezena u bolnicu, vrijeme je kratila u rodnome gradu kod svoje mame Ane, a s kojom je, i sa zaručnikom Milanom Popovićem provela i protekle blagdane.

'Prvi put Novu godinu dočekala sam uz televiziju. Smiješno je kako svake godine na Silvestrovo na Dnevniku prvo kažu da su Australci već dočekali Novu godinu. Kao da će se ta činjenica ikada promijeniti. A u show programu gledala sam snimku same sebe otprije dvije godine, a najavljivali su odličan novogodišnji program. Na žalost, nisam otišla na splitsku rivu gledati prijatelja Petra Grašu, ali prijenos koncerta gledali smo na televiziji', otkrila je Severina u intervjuu za Ekran.

Premda je krajem ljeta najavila kako se povlači sa scene, Severina je radila tempom kojim je mogla te snimila i pjesmu 'Grad bez ljudi', a kako kaže, tu pjesmu nije ispjevala samo sebi nego svima te kaže: 'A jesam li povjerovala u to da nema muškaraca koji ne znaju trajati udvoje? Nisam. Naravno da ima muškaraca koji znaju trajati udvoje, o tome svjedoče dugotrajne veze i brakovi. Ipak, naša ženska priroda toliko je različita od muške da je ponekad teško održati vezu.'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi