NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam knjigu 'Vjenčanje u bijelom'

31.01.2014 u 08:02

Bionic
Reading

Nakladnička kuća Znanje i tportal.hr poklanjaju svojim čitateljima pet primjeraka knjige 'Vjenčanje u bijelom' autorice Natashe Oakley.

Freya je bila pomalo divlja djevojka, no u sebi je oduvijek maštala o sreći i vjenčanju u bijelom, pokušavajući pobjeći od obiteljskih problema. Sad je odrasla djevojka, prekrasna i uspješna, i čini se da je prošlost iza nje. Kada upozna markantnog Daniela Ramseya i njegovu kćer, Freyin je svijet ponovno uzdrman. Iako prema njemu osjeća snažnu, sudbinsku privlačnost, Freya se plaši bliskosti… Još uvijek nosi tajne zaključane duboko u sebi.
Možda je nakon svih ovih godina upoznala muškarca koji može prodrijeti do njezina srca?

Natasha Oakley je svima u osnovnoj školi govorila da želi biti spisateljica kad odraste. Zamišljala je da će pisati u kući i da će joj mama redovito donositi svježu kavu – napitak koji tada nije voljela. Ovisnost o kavi je postala stvarnost, a ljubav prema pripovijedanju je nije napustila. Po profesiji glumica, Natasha je počela pisati kad joj je peto dijete počelo spavati preko noći. Rođena Londončanka, sada živi u Bedfordshireu sa suprugom i djecom. Kad ne piše, voli zalutati na pokoji sajam antikviteta i posjećivati dražbe.
Doznajte više o Natashi na www.natashaoakley.com

Knjigu su osvojili:

Marijan Štiks
Gordana Mandić Čotra
Ivana Privora
Suzana Sainović
Mirjana Stojaković

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.