nagradnjače

Poklanjamo unikatni prsten brenda M'art'A

23.04.2018 u 11:45

Bionic
Reading

Dizajnerica Martina Siketić predstavlja svoju drugu kolekciju nakita izdrađenog od srebra, patiniranog bakra i pocinčanog lima

Nova kolekcija mlade dizajnerice nakita Martine Siketić donosi unikatne komade namijenjene samosvjesnoj ženi koja nakit nosi radi sebe i za sebe. U svojoj tek drugoj kolekciji predstavlja naušnice, prstene, narukvice i ogrlice idealne za razdoblje u kojem se proljeće budi. Kombinirajući srebro, patinirani bakar i pocinčani lim ostaje vjerna potpisu svog brenda M'art'A, kojem razigranost daju detalji jarkih boja. Naizgled jednostavni komadi obogaćeni su različitim detaljima koji daju unikatnost i prepoznatljivost te se ističu u masi.

Brend M'art'A nastao je iz Martinine dugogodišnje ljubavi prema kreiranju nakita. Nakon što je prije par mjeseci hrabro zakoračila u predstavljanje svoje prve kolekcije, sada nam donosi svoju proljetnu priču. U novoj kolekciji ostaje vjerna igri metala i kombinaciji različitih materijala i detalja. Upravo ti detalji donose ovoj kolekciji jednu posebnu notu te svaki komad nakita čine jedinstvenim. U svojoj radionici Martina svaki komad ručno izrađuje uz puno ljubavi i pažnje i time oduševljava sve veći broj modnih zaljubljenika.

  • +3
Nova kolekcija nakita brenda M'art'A Izvor: Promo fotografije / Autor: ZVONIMIR FERINA

'Radionica je moj mali čaroban svijet u kojem stvaram svoje kolekcije kroz koje pričam svoju priču. Uživam u izradi svakog komada i iznimno me veseli kada gotovi proizvodi ugledaju svjetlost dana. Svaki komad mog nakita ime neku svoju neobičnu priču, koja nastaje onog trena kada primim materijal u ruke. Tada inspiracija sama dolazi i svakim pokretom stvaram neki novi moment u kojem nastaje neki novi detalj. Ono što me posebno veseli je što sam nakon godina stvaranja u tišini, polako i hrabro počela pokazivati svoj rad. Divno je kad čovjek uspije svoj hobi pretvoriti u posao', objasnila je dizajnerica Martina Siketić.

Druga kolekcija nakita brenda M'art'A u prodaji je u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu, Angels never die u Arena centru u Zagrebu, u Arteriji u Splitu, u Cultura design u Varaždinu, u Manufakturi u Malinskoj te u Šinjorini u Rijeci, a kompletna ponuda može se pogledati na instagramu @martinasiketic i facebook stranici.

Čitateljima tportala darujemo unikatni prsten brenda M'art'A, a dobitnik je Natalija Jurišić.