NAGRADNJAČE

Poklanjamo serum Artistry Intensive care za revitalizaciju kože

31.08.2015 u 15:33

Bionic
Reading

Intenzivno sredstvo za revitalizaciju kože Artistry Intensive Skincare možete lako uklopiti u svoj dnevni režim za njegu kože. Koristite ga dva puta dnevno, ujutro i navečer, nakon čišćenja i toniranja

Artistryjev proizvod pruža najnapredniju dnevnu njegu za vraćanje čvrstoće teksturi kože i omogućuje izrazito zaglađivanje usporedivo s profesionalnim tretmanom pomoću frakcijskog lasera*, što daje besprijekornu, baršunastu kožu. Sastojci patentiranog pilinga bez kiselina nježno prodiru u teksturu i odmah pretvaraju grubu i sivu u glatku kožu.

Biljni ekstrakti prodiru duboko u površinske slojeve kože i jačaju njenu prirodnu otpornost te znatno smanjuju pojavu pora.

Rezultati su vidljivi čak nakon prve uporabe i uz redovitu uporabu postići ćete vidljivo poboljšanje kože. Prednosti uporabe intenzivnog sredstva za revitalizaciju kože Artistry Intensive Skincare mogu se usporediti s profesionalnim kozmetičkim tretmanom*, a provodite ga u udobnosti vlastitog doma.

Alergološki i dermatološki testiran. Prikladan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu.

Djeluje na svaki od pet čimbenika koji utječu na teksturu kože i pojavu vidljivih pora. Ovaj holistički pristup jamči izvrsne i brze rezultate.

Artistry poklanja intenzivno sredstvo za revitalizaciju kože Artistry Intensive Skincare, a dobitnica je Željka Rakuljić iz Slavonskog Broda.