profesionalna rješenja

Poklanjamo S.O.S. repair pack The Cosmetic Republic-a: Novi brend na našem tržištu za jaču, zdraviju i gušću kosu

12.06.2023 u 16:23

Bionic
Reading

Predstavljamo Vam novi brend koji nudi profesionalna rješenja za sve potrebe Vaše kose – TheCosmeticRepublic. Formule TheCosmeticRepublic baziraju se na sastojcima obogaćenim prirodnim sastojcima, bez parabena i sulfata i hladno prešanim proizvodima. Kao takvi predstavljaju novost i poboljšanje na tržištu proizvoda za kosu koji su bogati štetnim sastojcima i kemikalijama

The Cosmetic Republic je brend rođen u Barceloni (Španjolska) i to kao plod najnovijih otkrića, istraživanja i razvoja u vezi s kosom. Cilj je pružiti jedinstvene vrhunske proizvode za njegu kose koji kombiniraju najbolje aktivne principe s najnovijim otkrićima, istraživanjima i razvojem. Kako biste održali kosu zdravom, najbolji način je slijediti prirodan balans u formulacijama i izbjegavati stalnu obradu kemikalijama, a to pruža upravo ovaj brend. Patentirane ekskluzivne formule prolaze kroz proizvodni proces hladnog prešanja, što ih čini učinkovitijima, a istovremeno ih obogaćuje esencijalnim vitaminima za postizanje zdravije i jače kose. Neuravnotežena prehrana, stres, nedostatak sna, zagađenje, agresivne boje za kosu i elektronični uređaji za oblikovanje kose glavni su čimbenici koji utječu na stanje kose bez obzira na njen tip. U The Cosmetic Republic inovacijama nema kraja – kako bi na tržištu ponudili jedinstvena rješenja za kosu i uravnotežili svakodnevne izazove kose.

Povodom plasiranja novog brenda na tržište, tportal Vas u suradnji s webshopom @hair4you daruje paketom za oštećenu kosu i sprječavanje opadanja S.O.S. total repair. S.O.S. total repair pack za oštećenu kosu će obnoviti Vašu kosu, poboljšati njenu kvalitetu i spriječiti daljnji gubitak kose u 3 koraka:

  1. REVITALIZIRA - Multivitamin shampoo će dati sjaj i volumen osnažujući kosu, a sadrži i vitamine koji će spriječiti gubitak kose
  2. OBNAVLJA - Scalp Mask će vratiti prirodnu ravnotežu Vašoj kosi
  3. NJEGUJE - Night Vitamins će kosi pružiti njegu i vitamine tijekom noćnog odmora

Za sudjelovanje u nagradnjači klikni na gumb ispod!

klikni ako se usudiš

Dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak, 19. lipnja.

Hair4you je novi webshop specijaliziran isključivo za proizvode za sve potrebe i indikacije kose. Upravo zato je odabran brend TheCosmeticRepublic jer nudi prirodne i učinkovite proizvode i koji je broj 1 u brizi za zdravom kosom na čak 5 kontinenata. Od tretmana laserom za rast kose, šampona za prhut ili masnu kosu, keratinskih vlakana i korektora za prikrivanje područja gdje kosa ne raste do raznih vitaminskih maski i specijaliziranih paketa, sve to i više možete pronaći na ovom webshopu.