nagradnjače

Poklanjamo intenzivne tečajeve za engleski i njemački jezik u Grimms institutu

28.03.2018 u 13:48

Bionic
Reading

U Grimms institutu okupili smo vrhunske stručnjake, jezikoslovce i iskusne pedagoge te pružamo raznoliku ponudu tečajeva stranih jezika

Zahvaljujući našem bogatom iskustvu, za vas iz naše ponude možemo izdvojiti individualne tečajeve njemačkog jezika. Obavljamo ih po principu 'Full Service' koji obuhvaća potpunu fleksibilnost u dogovaranju dinamike i željenog termina nastave te specijalizirani sadržaj za pojedina strukovna zanimanja usklađen prema vašim potrebama i stupnju znanja polaznika.

Isto tako, popularne cijene tečajeva koje smo spremni ponuditi za početne tečajeve, uz garanciju kvalitete, razlikuju nas od sličnih ponuda na tržištu.

Naši predavači su mahom izvorni govornici. Dugi niz godina stjecali su iskustvo u području organizacije i izvođenja tečajeva stranih jezika bilo da se radi o općem jeziku ili jeziku struke.

Nudimo ti fleksibilne termine, načine plaćanja i velike uštede. Posjeti našu Facebook stranicu i raspitaj se o svim pogodnostima.

Čitateljima tportala darujemo 2 intezivna tečaja - Jedan za engleski, a drugi za njemački jezik. Početak tečajeva je 09.04.2018. za engleski, odnosno 16. i 17.04. za njemački jezik. Svi se tečajevi održavaju u Zagrebu u Tratinskoj 18. Tečaj traje 20 sati. Dobitnici su Miro Biuk (tečaj za engleski) i Alen Ostojić (tečaj za njemački).

Sudjelovanjem u nagradnjači dajete pristanak da vas organizatori igre (Grimms institut, T-Portal) kontaktiraju u promotivne svrhe.