NAGRADNJAČA

Poklanjamo erotski hit roman 'Pred tobom'

16.04.2013 u 10:51

Bionic
Reading

Sylvia Day američka je spisateljica ljubavnih romana. Njezina trilogija Crossfire jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada, a tportal.hr i nakladnička kuća Znanje poklanjaju vam pet primjeraka prvog dijela serijala, 'Pred tobom'!

Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman trilogije Pred tobom, objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a autorica Sylvia Day zauzela je prvo mjesto na popisu Amazonovih najpopularnijih autora. U izdanju Znanja 12. travnja izlazi i drugi dio te fascinantne trilogije U tebi.

Kada se mlada pripravnica Eva Tramell i fascinantni magnat Gideon Cross sretnu u predvorju poslovnog tornja, oboje osjete trenutačnu i snažnu međusobnu privlačnost. No, kako Eva i Gideon imaju emocionalne ožiljke iz prošlosti, zdrava romantična veza potpuna im je nepoznanica. Upuštaju se u strastvenu seksualnu vezu koja vrlo brzo prerasta u obostranu tjelesnu i emocionalnu ovisnost. Dok u tom složenom odnosu istražuju vlastite granice, postaju jedno drugom svjetlo u tami...

'Crossfire je erotski književni fenomen koji je nadmašio sve romane iz toga žanra.' The Observer

'Erotičan i mračno senzualan roman o dvije ranjene duše spojene u eksploziji požude i strasti.' Dear Author

'Nezaboravan roman o moćnoj žudnji i vrhunskom užitku s fascinantnim likovima koji oduzimaju dah.' Romance Novel News

'Sylvia Day najbolja je spisateljica erotske fikcije naših dana.' Amuse

'Toliko moćno da boli... ' Booklist

Knjigu su osvojili:

Tea Mošmondor Stanić
Goran Banjanin
Danijela Oroz
Josip Klasan
Ingrid Percan

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.