VANJA RUPENA:

'Pokazat ću da mogu pričati'

13.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Vanja Rupena ponovno je izrazila svoju velika želju da bude TV voditeljica jer smatra da ima dobre predispozicije za taj posao - pohvalila se da će, pored talenta za glumu i pjevanje, dokazati da može i pričati

Iako je godinama maštala o tome da postane glumica, bivša misica Vanja Rupena otkrila je da joj je trenutačno ipak najveća želja postati TV voditeljica. Budući da je ljubiteljica sporta, kaže da bi najviše voljela raditi u nekoj sportskoj emisiji.

Samouvjerena Vanja kaže kako za voditeljski posao itekako ima predispozicije. 'Sigurna sam da imam predispozicije. Dosad sam pokazala da mogu šutjeti, glumiti i pjevati, a sad ću nastojati pokazati i da mogu pričati', rekla je Vanja za Studio.

Što se ljubavi tiče, Vanja je već godinu dana s Talijanom Rafaelom, ali premda je nedavno izjavila da će se uskoro vjenčati te da želi postati majka, manekenka i njezin pet godina mlađi dečko još uvijek ne žive zajedno, no Vanja bi to htjela.

'Zaista želim u skoroj budućnosti početi dijeliti stan s osobom koju volim. Nadam se da ću tu želju i ostvariti', kaže atraktivna Umažanka.

S obzirom na to da je u manekenskim vodama, Vanja prije svega mora paziti na svoj fizički izgled kojim je, kako je rekla, zadovoljna, no ipak je nervira to što smatra da je premršava.

'Mislim da sam čak i premršava. Puno jedem, ali puno se i krećem pa potrošim sve što pojedem. Od mladosti sam sportski tip, u zadnje vrijeme puno plivam, pa mi se valjda kilogrami ne hvataju. Katastrofa! Ljutim se sama na sebe jer koliko god jela, ne mogu se udebljati', tvrdi Vanja Rupena