LILY ALLEN

Pokazala nikad vitkiju figuru: Ovo je dosad najodvažnija haljina slavne glazbenice

18.10.2023 u 13:18

  • +7

Lily Allen

Izvor: Profimedia / Autor: Ian West / PA Images / Profimedia

Bionic
Reading

Lily Allen, britanska glazbenica koja je prije nekoliko godina uživala i u ljepotama naše obale Jadrana, izgledala je senzacionalno na dodjeli Glamour Women of the Year Awards održanoj u Londonu

Lilly Allen, koja je u braku sa zvijezdom serije 'Stranger Things', Davidom Harbourom, a on u njoj glumi omiljenog šerifa Jima Hoppera, za dodjelu nagrada odabrala je dosad najsmjeliju kreaciju, u kojoj je bila itekako zapažena.

Tridesetosmogodišnjakinja je privukla mnoge poglede u kreaciji golih leđa, s velikim dekolteom i cut out detaljima, a ovo upečatljivo izdanje upotpunila je dramatičnim večernjim make upom, elegantnom frizurom i glamuroznim nakitom.

U ovoj je hrabroj kreaciji do izražaja došla njezina nikad vitkija figura, a čini se da joj obiteljski život itekako godi.

Allen, majka dvije djevojčice, koje je dobila u braku sa Samom Cooperom, svoju je problematičnu prošlost ostavila iza sebe te gradi vrlo uspješnu karijeru kao kazališna glumica, a u Londonu je nagrađena za svoju ulogu u hvaljenoj predstavi '2:22 A Ghost Story and The Pillowman'.

Inače, na dodjeli nagrada u Londonu slavili su i America Ferrera, Halle Bailey, Hannah Waddingham, Leigh-Anne Pinnock i dr.