MUST HAVE KOMAD

Pristaju baš svakome: Ove sezone poželjet ćete nositi samo ove traperice i nijedne druge

18.10.2023 u 05:49

Bionic
Reading

Gigi Hadid, Mira Sorvino, street style te brendovi poput Loewea i Isabel Marant su presudili: crne traperice su must have sezone. A s obzirom na to da je riječ o modelu koji odlično pristaje baš svakome i kombinira se uz svaki stil, ne čudi da je to trend koji ćemo neprestano viđati u nadolazećim mjesecima

Traper je bez sumnje u fokusu ove sezone. Bilo u verziji suknje (od duge preko midi do mini), u obliku jakne, sakoa, košulje ili vječnih traperica – traper je posvuda. Iako se plava nijansa najčešće pojavljuje i nekako ju je najlakše nositi, ove godine i crne traperice dolaze do izražaja. Premda su obično u drugom planu, sada predstavljaju elegantnu, laskavu i vrlo svestranu alternativu.

Odlično izgledaju u svim oblicima, od najformalnijih krojenih modela pa do onih najležernijih, te su savršen izbor kao dio poslovnog looka, za nenametljiv chic stajling, ali i za večernji izlazak. Dokazalo je to viđeno na modnim pistama za jesen/zimu 2023./2024., a brendovi kao što su Loewe, Isabel Marant, Elisabetta Franchi, Annakiki i Rokh uključili su crne traperice u svoje kolekcije.

Loewe se odlučio za crne paper bag traperice za poslovni look uz plavu jaknu i XL torbu, dok je Isabel Marant predstavila baggy verziju i onu s dvostrukim strukom (jedan od trendova sezone) u najtamnijoj boji palete.

Street style je također prepoznao crne traperice, a najbolje ideje za njihovo kombiniranje skrivaju se na ulicama modnih prijestolnica.

Viđali smo ih u širokoj varijanti i u kombinaciji s pripijenom bajkerskom jaknom, debelim puloverima, topovima s izrezom u obliku srca, sveprisutnom bomber jaknom, pa čak i satenskim bluzama s volanima. Itekako je jasno da su crne traperice onaj odjevni komad u ormaru koji se prilagođava baš svakom stilu.

Stoga je bilo samo pitanje vremena kada će crne trapke zavladati i u ormarima slavnih. Nosile su ih tako Gigi Hadid, Mira Sorvino, Mia Reagan, Mónica Cruz... Široke, izlizane, cargo, niskog struka, ravne... ne postoji verzija hlača koje ove godine nisu dobile svoju traper verziju u crnoj boji.

  • +9
Crne traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo