snalazi se na setu

Nina Badrić: 'Lako mi je glumiti u spotovima, ali se u stvarnom životu u ljubavi nikako ne snalazim'

26.08.2019 u 09:54

Bionic
Reading

Pjevačica je ovog ljeta održala brojne koncerte, a baterije je punila u Hvaru, u kojem je snimila i videospot za svoj aktualni singl. Nina Badrić kaže da je, zahvaljujući glumcima s kojima radi, naučila uvjerljivo prikazati emocije u svojim spotovima, ali priznaje da joj u privatnom životu to ne polazi za rukom

'Volim glumiti u svojim spotovima, a i inače sam ekspert za ljubavne filmove i romantične scene. Ali to je tako samo u spotovima, dok je situacija u mom privatnom životu malo drugačija. Lako mi je glumiti pored profesionalaca u spotovima, odlično se snalazim na setu, ali se u stvarnom životu u ljubavi nikako ne snalazim', izjavila je Nina Badrić za Avaz.

Za pjevačicu se zna da je vrsna imitatorica. No taj je njezin talent uglavnom ostao skriven unutar kruga bliskijih ljudi, s kojima se privatno druži. Nije tajna ni to da priželjkuje ulogu u filmu.

'Rado bih prihvatila glumiti u nekom filmu ili seriji, ali pod uvjetom da ne moram igrati pjevačicu. Mogu biti majka, domaćica, socijalni slučaj', izjavila je Nina.

  • +8
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo