VJEČNI KRITIČARI

Pogrešni stereotipi o Djevici: Znatno toplije i zabavnije nego što mislite

16.09.2023 u 07:52

Bionic
Reading

Na glasu kao perfekcionisti, vječni kritičari, marljivi radnici, ovisnici o dobroj organizaciji i pretjerano skloni analizi svega i svačega, Djevice bije glas napornih zanovijetala, što međutim nije istina, ili bar ne cijela

One uistinu teže redu, čistoći i preciznosti, no njihovi su prioriteti potaknuti najboljim namjerama - željom da učine svijet boljim mjestom.

'Stroge materijalistice'

Kao zemljani znak okrenute su opipljivim, materijalnim rezultatima, ali su snažno motivirane i za duhovni napredak. Cijelog života rade na poboljšanju sebe jer im svijest o vlastitoj pogrešivosti (i grešnosti) uzrokuje tjeskobu.

Pogledaj detaljni horoskop

'Sklone kritiziranju'

Iako dobivaju primjedbe da su previše kritične prema drugima, njima će progledati kroz prste lakše nego sebi. Upozore li vas da činite nešto što nije dobro za vas, to neće biti zato da bi vam držale lekcije i uzdizale sebe, već iz iskrene želje da vam pomognu i navedu vas da si prestanete nanositi štetu.

  • +5
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

'Izrabljivački nastrojene'

Slove kao ljudi kojima je važnije iskoristiti druge nego održavati s njima prijateljski odnos. Međutim, steknete li njihovo povjerenje i naklonost, za što je potreban trud, znajte da ste dobili odanog prijatelja koji će vam biti na raspolaganju kad ga zatrebate bez obzira na sve.

'Dosadne su'

Zbog njihovog metodičnog pristupa radu i sklonosti planiranju mnogi ih smatraju dosadnima i potpuno griješe. Kad ih ponese inspiracija, spremne su na razne ludosti. Vrlo su dovitljive i imaju istančan smisao za humor, tako da ćete se u njihovom društvu sjajno zabaviti i otkriti da nisu nimalo zamorne.

  • +9
Zendaya je Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Hladne u ljubavi'

Racionalnost ne znači da su hladne i proračunate kad su zaljubljene. Ispod površine vrlo su romantične i pamte svaku sitnicu koju ste im rekli u sitnim satima šapućući jedno drugom na jastuku. Priuštit će vam lijepa iznenađenja, poput večere uz svijeće, kad se najmanje nadate.

  • +2
Salma Hayek je Djevica, rođena je 2. rujna 1966. Izvor: Profimedia / Autor: PICJER/imageSPACE / Shutterstock Editorial / Profimedia