UMJERENI I PRECIZNI

Imaju izrazit smisao za detalje, možda najviše od svih horoskopskih znakova

27.08.2023 u 14:27

Bionic
Reading

Na glasu kao perfekcionisti, Djevice ulažu puno truda u odabir odjeće i obuće. Njihov je modni izričaj vrlo promišljen jer im je važna predodžba koju drugi imaju o njima

Budući da odjećom često odašilju poruku, precizno će izabrati kroj koji im najbolje stoji, vješto kombinirati odjevne predmete i znalački ih nadopuniti zanimljivim dodacima.

Imaju izrazit smisao za detalje, možda najviše od svih horoskopskih znakova, tako da će obratiti pažnju i na najsitnije pojedinosti. Bitno im je da izgledaju uredno i besprijekorno dotjerano. Naginju jednostavnim linijama, ali vole i odjeću zanimljive strukture, poput plisiranih suknji, čipke i pletenine. Slabe su na odjeću rađenu po mjeri i dizajnerske komade, a u ormaru će radije imati manji broj kvalitetnih predmeta nego gomilu onih upitne kakvoće.

Pogledaj detaljni horoskop

Drage su im fine i ugodne tkanine poput svile, kašmira i baršuna te prirodni materijali poput organskog pamuka. Osim bijele, koja asocira na čistoću, njihove su boje zelena, crna, siva i zemljane nijanse. Ne znate li što odabrati za neki događaj, obratite se Djevici za savjet, jer one se ispravno odijevaju za svaku prigodu, bilo da se radi o poslovnom ručku, gala večeri ili roštilju s prijateljima. O njihovom istančanom ukusu svjedoče ikone stila poput Beyoncé, Zendaye i Blake Lively.

Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Betty Booze / Planet / Profimedia

Kad je o životnom prostoru riječ, važno im je da bude čist, uredan i dobro organiziran. Bitno im je da imaju dovoljno ormara, polica i manjeg namještaja za pohranu kako bi izbjegle dojam prenakrcanosti i svaki predmet stavile na svoje mjesto. Groze se i same pomisli na odjeću nabacanu na fotelju ili stol krcat knjigama i papirima.

  • +9
Zendaya je Djevica, rođena je 1. rujna 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sklone su minimalističkom uređenju, ali ne do ekstrema. Svoj će dom ispuniti dekorativnim sitnicama poput mirisnih svijeća, ukrasnih jastučića s geometrijskim uzorcima, kutijicama za nakit i drugim sitnicama. Naravno, uz razvijen osjećaj za mjeru, zahvaljujući kojem neće pretjerati s njihovom količinom.