NOVI ADUT OPATIJSKE RIVIJERE

Pogledajte zašto je Hostel Link cool mjesto

21.03.2014 u 11:41

  • +3

Hostel LINK u Lovranu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ovih dana svoja vrata otvorio je prvi hostel na Opatijskoj rivijeri – Hostel LINK u Lovranu. Zahvaljujući investiciji grupacije Milenij hoteli u vrijednosti od pet milijuna eura, hostel bi na cijelu Rivijeru trebao privući neke nove, mlade urbane putnike i unijeti novu energiju i svježinu

Novouređeni hostel ima 114 moderno uređenih soba, a svaka soba raspolaže vlastitom kupaonicom čime se razina usluge i koncept uobičajen za hostelski smještaj diže na višu razinu.

Hostel je smješten svega nekoliko koraka od glavne lovranske plaže i nekoliko minuta pješice od stare lovranske jezgre. U sklopu hostela, uređena je i samoposlužna praonica za goste, recepcija s blagovaonicom, bar s vanjskom terasom, kao i bar na gornjoj terasi s predivnim pogledom na more i cijeli Kvarner. Uz to hostel raspolaže i vlastitim parkingom i garderobom.

Cijeli projekt uređenja interijera i eksterijera realiziran je u suradnji s talijanskim dizajnerima, a svaki kat ima svoju priču, karakteristične boje i specijalnu rasvjetu. Posebna pažnja posvećuje se uređenju vanjskih površina i hortikulturi.

Zamišljen je kao centralno mjesto održavanja raznih urbanih festivala, radionica, projekcija i drugih događanja koji će okupljati mlađu populaciju iz cijele Europe, ali i dalje.