KAD LJEPOTICA VJEŽBA

Pogledajte što sve ona radi za savršeno tijelo

23.03.2014 u 08:00

Alessandara Ambrosio

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Fern / Splash News

Bionic
Reading

Lijepa manekenka Alessandra Ambrosio nedavno je izjavila da se užasava estetskih operacija, a svoju vitku figuru održava isključivo vježbanjem. Kako bi joj tijelo bilo bez mane, zanosna anđelica Victoria's Secreta redovito odlazi u teretanu i ondje se, prema svemu sudeći, pošetno iznoji

Jedan od najljepših modela današnjice, Alessandra Ambrosio teško da može izbjeći papparazze gdje god se uputila. Tako je ulovljena kako subotnje jutro provodi u teretani naporno vježbajući. Odjevena u kričave ružičaste tajice, bijelu majicu bez rukava te zavezane kose i bez trunke šminke, Alessandra se opako bacila na vježbanje.

Nedavno je lijepa Alessandra izjavila da se užasava estetskih operacija. Jednom se kao vrlo mlada djevojka podvrgla estetskoj operaciji ušiju i odmah zažalila. Od tada su za nju estetske operacije završena priča, a ova majka dvoje djece vitku liniju održava isključivo vježbanjem.

No kako ništa ne dolazi samo od sebe, tako se i zanosna Alessandra, koliko god imala besprijekorno tijelo, mora poprilično preznojiti i istegnuti u teretani ne bi li došla do rezultata.