LUKSUZ U DUBROVNIKU

Pogledajte slavne face s raskošnog jet set vjenčanja!

09.06.2014 u 14:42

  • +26

Vjenčanje Fabiole Beracasa i Jasona Beckmana

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Margherita Missoni, unuka osnivača modnog carstva Missoni i kreativni direktor Givenchyja Riccardo Tisci te glazbenik Snoop Dogg na Instagramu su objavili fotke s raskošnog vjenčanja u Dubrovniku

Slavne face koje su prisustvovale luksuznom dubrovačkom vjenčanju milijarderskog para Fabiole Beracase i Jasona Beckmana na Instagramu se hvale fotkama koje su snimile ispred Dominikanikanskog samostana.

Snoop Dogg, koji je objavio fotke s dubrovačkih ulica, prepoznao je i lokaciju snimanja serije 'Game of Thrones', što je objavio na Twitteru, a na društvenim mrežama pohvalili su se i unuka osnivača modnog carstva Missoni i kreativni direktor Givenchyja Riccardo Tisci.


Ekskluzivna reportaža o vjenčanju Fabiole i Jasona objavit će se u najvažnijem broju Voguea u godini, onom jesenskom, kad se objavljuju najnovije dizajnerske kolekcije. Mlada je blistala u raskošnoj Givenchyjevoj haljini, a veo su joj nosile djevojčice u konavoskim nošnjama. Bračni par zamolio je svoje goste da umjesto poklona novac doniraju u humanitarne svrhe, posebno osobama u poplavljenim područjima Hrvatske, Bosne i Srbije.