BY LJUPKA GOJIĆ

Pogledajte proljetne haljinice i bluzice Jolie Petite

03.04.2012 u 10:59

Bionic
Reading

Brend Jolie Petite by Ljupka Gojić ovih je dana predstavio svoju novu kolekciju za proljeće-ljeto 2012. koja nastavlja zagovarati unikatnu viziju obilježenu upečatljivim retro potpisom

Proljeće-ljeto u znaku je sada već prepoznatljivog retro potpisa koji čini osnovni DNK kuće Jolie Petite. Obožavana 'Jolie Petite lutkica' nastavlja dominirati nad rapsodijom fascinantnih retro uzoraka, pogotovo kada je riječ o modelima 'Mema' i 'Eržika'. Najveće oduševljenje i prije samog lansiranja kolekcije izazvao je lagani 'ljetni kaputić' na kojem vladaju razne verzije točkica u nekoliko neobičnih nijansi boja. Sva snaga romantične nostalgije najbolje je predstavljena na haljini 'Bubi' koja simbolizira sinergiju retro košulje i prozračne ljetne haljinice.

Kontrast je uvijek važan element u svim kolekcijama Jolie Petite, stoga je osim kod unikatnih retro modela posebna koncentracija usmjerena prema urbanim, ali jednostavnim komadima za svakodnevno uživanje. Konkretnu transformaciju doživljava pamučna Jolie potkošulja Petite koja je u novom izdanju zaogrnuta nježnim točkastim tilom.

'Konkretni kreativni pomaci izuzetno su nam važni u svakoj kolekciji jer napredak prema novim formama i vizijama zbilja mora biti uočljiv svim kupcima. Korak po korak razvijamo svoju pret-a-porter kolekciju, dok se u istom dahu trudimo izgraditi intrigantan Jolie Petite potpis koji je tipičan samo za nas. Romantika u svim izdanjima uvijek igra vitalnu ulogu kada razmišljamo o kolekciji, a posebno nas privlače retro inspiracije koje se na poseban način 'ljube' s našom 'Jolie Petite lutkicom'. Moram priznati kako smo se ove sezone posebno zaigrali eklektičnim kombinacijama, što je najbolje vidljivo u slučaju 'potkošuljice til' i 'ljetnog kaputića'. Ne čudi nas stoga što je veliki broj naših fanova razvio gotovo kolekcionarsku strast prema sakupljanju Jolie Petite kreacija', izjavila je Ljupka Gojić-Mikić.

Novi Jolie Petite look book za proljeće-ljeto 2012. potpisuje već uhodani tim: pred objektivom nagrađivane fotografkinje Jelene Balić pozirala je Sanela Seferagić iz agencije Midikenn, dok make-up potpisuje Ivana Zečić