MAJESTIC PARK

Pogledajte novu bajkovitu destinaciju za vjenčanja smještenu na jugu Zagreba

23.11.2023 u 11:06

Bionic
Reading

U potrazi za trenucima tišine i jedinstvenim ambijentom, ljubitelji vjenčanja pod vedrim nebom očekuju odmak od onih klasičnih, a to im može ponuditi nova destinacija u blizini Zagreba

Veliki infrastrukturni projekt za organizaciju vjenčanja niče na jugu Zagreba, a riječ je o imanju u prirodi koje se proteže na gotovo dva hektra površine. Prva vjenčanja rezervirana su već za proljeće 2024. godine, a Tena Majetić, osnivačica projekta Majestic Park, otkrila je zanimljive detalje o ovoj wedding destinaciji.

U vremenu ubrzanog načina života sve više parova mašta izreći sudbonosno 'da' daleko od gradske vreve, u okruženju mira i netaknute prirode. Umjesto standardnih ceremonija, mladenci sve češće traže nešto izuzetno, jedinstveno i nikad viđeno što će učiniti posebnim njihov dan vjenčanja.

  • +2
Majestic Park Izvor: Promo fotografije / Autor: Majestic Park

Upravo takav doživljaj ponudit će još ovo proljeće Majestic Park, novi wedding resort na jugu Zagreba.

Majestic Park predstavlja revolucionarni koncept vjenčanja, stvoren s idejom da mladencima pruži jedinstveno iskustvo koje uistinu - slavi ljubav. Smješten samo nekoliko minuta od užurbanih gradskih prometnica, ovaj resort nudi oazu mira i zelenila na preko 18.000 kvadratnih metara šume, povrtnjaka, voćnjaka i mirisnih vrtova. Iza cijele priče stoji Tena Majetić, idejna začetnica Majestic Parka, ujedno izvršna direktorica cateringa Majetić i vlasnica restorana Eateria.

'Još prije desetak godina, kada sam kročila u svijet bajkovitih vjenčanja, imala sam jasnu viziju o tome kako treba izgledati izvorno slavljenje ljubavi. Željela sam stvoriti nešto potpuno drugačije, do sada neviđeno i jedinstveno u organizaciji vjenčanja na otvorenom. Dugo smo maštali o čarobnoj oazi mira, izvan gradske vreve, pomno birali svaki detalj i stvarali našu priču… Danas ta priča živi i nosi ime Majestic Park. Iznimno sam ponosna i zahvalna što smo uspjeli pokrenuti ovakav projekt u Hrvatskoj i ponuditi Zagrebu originalnu wedding lokaciju', izjavila je Majetić.

Park u potpunosti opravdava svoj naziv jer predstavlja veličanstvenost prirode u njenom punom sjaju: zelena prostranstva, šumski proplanci, mirisni vrtovi i poljoprivredna zona s ekološkom proizvodnjom čine ovaj prostor posve drugačijim.

Cjelokupan prostor dizajnerski je osmišljen kao oaza mira u kojoj prevladavaju minimalizam i elegancija. U srcu parka smješten je glavni šator crne konstrukcije koji prima do 350 uzvanika. Prirodno svjetlo i visoki svodovi stvaraju toplu i intimnu atmosferu, dok pastelni cvjetni tonovi daju prostoru dodatnu romantičnu notu. Mladenci mogu birati ceremoniju u mirisnim vrtovima, kroz personalizirani postav vjenčanja na otvorenom, ili prilagođen unutarnji prostor jedne od dvorana unutar postojećih zgrada objekta.

Majestic Park nije samo wedding resort, već i poljoprivredno gospodarstvo koje donosi revitalizaciju, preradu i plasiranje proizvoda organskog uzgoja. Cijeli projekt je montažnog tipa gradnje i u potpunosti usmjeren na revitalizaciju postojećih objekata, preradu uzgojenih poljoprivrednih sirovina u proizvode više dodane vrijednosti te plasiranje proizvoda kroz pripremu sastojaka neophodnih za vrhunsku ugostiteljsku ponudu. Projekt obuhvaća i sadnju poljoprivrednih kultura voća, povrća i začinskog bilja za potrebe prerade u vrhunske gastronomske pripravke, odnosno namirnice nužne za moderno ugostiteljstvo. Gastronomsko iskustvo potpisuje Catering Majetić, koji već više od dva desetljeća ljubav prema hrani pretače u nevjerojatne kulinarske kreacije.

'Cilj nam je da Majestic Park doslovno živi zeleni koncept Od polja do stola za proizvodnju organske, ekološke, zdrave i svježe hrane u potpunosti iz našeg uzgoja. Kako bismo gostima ponudili namirnice isključivo lokalnog uzgoja, našu proizvodnju voća, povrća i začinskog bilja fokusirat ćemo posebno na one kulture koje ispunjavaju kriterije zdrave, hranjive i nutritivno vrijedne prehrane', istaknula je Majetić.