'MY MEDICINE'

Pogledajte novi šokantni spot Taylor Momsen!

13.03.2012 u 16:00

Bionic
Reading

Taylor Momsen (18) od male slatke curice u filmu 'Kako je Grinch ukrao Božić' pretvorila se u r'n'r buntovnicu koja uživa provocirati oskudnom odjećom i skandaloznim izjavama

Njezin post/neogrunge bend The Pretty Reckless nedavno je predstavio novi spot za stvar 'My Medicine' u kojem Taylor ponovno sablažnjava, piše Daily Mail.

Spot je prepun oskudno odjevenih cura koje razuzdano plešu na tulumu, piju i u oblaku dima gutaju koktele tableta.

Frontgirl The Pretty Reckless se pak u pripijenom i izrezanom topu valja po podu pjevajući o tabletama koje joj je netko dao.

Taylor je usporedo s glumom (našim gledateljima je najpoznatija kao Jenny Humphrey iz 'Tračerice') radila i na glazbenoj karijeri pa je sa svojim bendom The Pretty Reckless snimila album 'Light Me Up'.

Njezin imidž, negdje na pola puta između Courtney Love i Cherrie Currie iz The Runaways, puno se puta našao na meti kritika. Neki američki mediji smatraju da je skandalozno što se tinejdžerica odijeva poput striptizete.

No mlada glumica i pjevačica kaže da se voli odijevati provokativno.

Taylor je nedavno izjavila kako obožava nositi visoke pete.

'Moja mama je prilično niska i uvijek je voljela nositi štikle. Ja sam ih potajice isprobavala još kao dijete. Naučila sam ih nositi i danas gotovo ne izlazim iz njih', kaže Taylor.