impresivno imanje

Pogledajte nevjerojatno luksuznu vilu američke glazbenice Mary J. Blige

15.02.2018 u 11:44

Bionic
Reading

Višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najpoznatijih američkih pjevačica Mary J. Blige uživa u nevjerojatnom luksuzu koji nije dostupan svima. Evo kako izgleda njezino prostrano imanje u New Jerseyju, koje se procjenjuje na 53 milijuna kuna

Kraljica hip-hopa i soula Mary J. Blige tijekom dugogodišnje karijere zaredala je uspjehe i osvojila čak devet prestižnih glazbenih nagrada Grammy, a njezini hitovi slušaju se diljem svijeta. Zbog toga je stekla i ogromno bogatstvo koje se broji i u nekretninama, a jedna od njih je luksuzna vila u New Jerseyju, u samoj blizini New Yorka.

Ovo impresivno imanje prostire se na nekoliko tisuća kvadrata, a unutrašnjost odiše luksuzom i elegancijom. Osim glavne vile, na posjedu se nalazi kućica za poslugu ili goste.

  • +17
Kuća Mary J. Blige Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Već pri samom ulasku u kuću vidi se da je dotjerana sa stilom i u svjetlijim tonovima koji naglašavaju veličinu prostora. Veliki prozori koji se prostiru od stropa do poda daju dovoljno prirodne svjetlosti, što ovom domu daje posebnu čar.

Cijelo prizemlje osmišljeno je kao veliki open space prostor, tako da je dnevni boravak otvorenim lukovima podijeljen u nekoliko dijelova, pa možete vidjeti poseban dio za gledanje televizije te sofu ispred kamina za mirniji ugođaj.

Mramorom obloženi hodnici u kojima se može vidjeti mnogo umjetnina vode do kuhinje opremljene najmodernijim aparatima. Zidovi u ovoj prostoriji su tamnocrvene boje, što daje toplinu, a ogromna staklena stijena daje dovoljno svjetla te pruža pogled na vanjski bazen i terasu.

Osim raskošnog stubišta koje vodi na gornji kat, u kući se nalazi lift. Nekretnina ima čak 10 spavaćih soba i isto toliko kupaonica, no arhitekti su posebno pazili pri uređenju sobe vlasnice.

U toj sobi vidimo king size bračni krevet te prevladava bijela boja uz dodatke sivog u dekoru. Uz spavaću sobu smješten je i ured koji djeluje vrlo moćno jer je obložen u drvo te se u njemu također nalazi veliki kamin, točno nasuprot masivnog radnog stola i velike fotelje.

Kao i većina slavnih i bogatih, i ova pjevačica se pobrinula da u svome domu ima prostora za tjelovježbu. Tako u kući postoji privatna teretana, ali i vanjski košarkaški teren.

Posebnost ovome domu daje i osobna vinarija koja se nalazi u podrumu i krije bogatu kolekciju najboljih svjetskih vina, kao i kućno kino.