MODNI MUST HAVE

Pogledajte maksi haljine za tople dane

22.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Haljine su must have komad odjeće svake žene koja drži do svog stila, pogotovo tijekom vrućih proljetnih i ljetnih dana. Lepršave, lagane, prozračne haljine u bohemskom stilu apsolutne su modne vladarice ovog proljeća i ljeta

Dizajneri su se poigrali printovima, cvjetnim uzorcima, svijetlim bojama, no bez obzira na to o kojem modnom brandu se radi, sve haljine krasi udobnost, prozračni i lagani materijali koji odlično odijevaju ljeti.

Kako biste odabrali idealnu maksi haljinu, trebali biste paziti na dužinu. Ovaj tip haljine nikako ne bi smio biti prekratak i trebao bi lagano prekrivati stopala. Uz njih najbolje idu niske sandale, gladijatorskog šika, ali ako želite izgledati više, možete se odlučiti i za platforme.

Haljine za proljeće ljeto 2011. različitih su stilova, pa će tako oni skloni klasici sigurno izabrati haljinu u bijeloj ili bež varijanti kakvu nude Dolce & Gabbana i Antonio Marras. Njihove haljine su romantične i odišu nevinošću.

Za one koje žele izgledati zavodljivo, predlažemo haljine divljeg uzorka s potpisom Blumarine, dok leopard uzorak u svojoj kolekciji nudi i Dolce & Gabbana.

Izrazito ženstvene modele potpisuje Luca Luca, Emilio Pucci, Ralph Lauren, koji haljine ukrašavaju i seksi remenima ispod grudi ili pak oko struka.

Haljine se lako mogu nositi i u casual varijanti, ali odlično odijevaju i za razne evente. U dnevnim varijantama odlično ćete izgledati ukoliko se odlučite za pastelne neutralne boje.

Cvjetne maksi haljine pak potpisuje D&G, Erdem i Etro, a odlično ih kombiniraju na visoke platforme.

U fotogaleriji pogledajte kakve maksi haljine savjetuju svjetska dizajnerska imena i uvjerite se da je za glamur i ženstvenost dovoljan samo jedan odjevni predmet.