POPOVIĆEV DOM U MIAMIJU

Pogledajte luksuzan stan novog Severininog dečka

31.12.2010 u 09:37

Bionic
Reading

Novi Severinin dečko Milan Popović, osim zavidnog stanja na bankovnom računu, može se pohvaliti i prekrasnim stanom u Miamiju koji je platio 2,6 milijuna dolara

Sevkin najnoviji odabranik, srpski poduzetnik poznat kao kralj bakra, vlasnik je luksuznog stana na popularnom Fisher Islandu u Miamiju. Luksuznu nekretninu Popović je kupio prije četiri godine, točnije 31. svibnja 2006.

godine, te za nju izdvojio vrtoglavih 2,6 milijuna dolara.

Popovićev američki dom prostire se na 225 četvornih metara i odiše pravim luksuzom, a ima tri spavaće sobe i tri kupaonice, veliku terasu, dva garažna mjesta te zajednički bazen s unutarnje strane zgrade. Osim prekrasnog pogleda na zaljev koji se pruža s velike terase,Severina će moći guštati i u dnevnom boravku opremljenom vrhunskomtehnologijom.

Milanu Popoviću, koji usprkos nepovoljnim prilikama konstantno bilježipozitivne poslovne rezultate, ovih 225 četvornih metara pravog luksuzaje samo jedna u nizu nekretnina koje posjeduje.

Budući da je pjevačica najavila da nakon dočeka Nove godine namjerava otići na dulje putovanje sa svojim novim odabranikom, nagađa se da bi Miami mogao biti njihovo odredište ili će pak galantni milijunaš pokušati impresionirati Sevku nekom još luksuznijom i egzotičnijom destinacijom.