raj za oči

Pogledajte kakvo modno carstvo krije ormar Tamare Ecclestone

11.05.2017 u 14:26

Bionic
Reading

Tamara Eccleston otvorila je vrata svog ormara prepunog skupocjenih Chanel torbica od kojih je na svaku potrošila 35.000 kuna, no što je to za kćer milijardera i nekadašnjeg čelnog čovjeka Formule 1, Bernieja Ecclestonea. U intervjuu za britanski In Style, 32-godišnja bogatašica otkriva kako ima gomilu odjeće koju još nije ni stigla nositi te priznaje kako vrlo često zaboravi što sve posjeduje u ormaru

Tamara Ecclestone, koju poznajemo kao kći bivšeg šefa Formule 1 Bernieja i Hrvatice Slavice Ecclestone, otvorila je vrata ormara koji se nalazi u jednoj od ukupno 57 prostorija njezine vile procijenjene na preko 600 milijuna kuna.

Tamara je britanskom stilistu Joshu Newisu-Smithu otkrila skupocjenu kolekciju Chanel torbica i espadrilla, Valentino štikli i personaliziranih Hermes torbi, ukrašenih slikom nje i njezine kćerkice Sophie.

Multimilijunašica je u razgovoru priznala kako su joj upravo torbice slaba točka i najekstravagantniji komadi koje posjeduje. Njezine Chanel i Hermes torbe samo su dio skupocjene kolekcije o kojoj većina može samo sanjati.

Uzmemo li u obzir da samo jedna takva Hermes ljepotica košta najmanje 180.000 kuna, i potpuni modni laik shvatio bi da je riječ o jedinstvenoj kolekciji koja se rijetko viđa.

Za razliku od mnogih drugih dobrostojećih dama, ovo nije jedina garderoba koju Tamara posjeduje. Naime, brineta ima i zimsku garderobu u kojoj, pogađate, drži zimsku odjeću, a ovom je prilikom pokazala krpice koje si je priskrbila za sezonu proljeće/ljeto.

Priznaje i da ima toliko odjeće da se često dogodi da pronađe nešto na što je zaboravila dok traži što će odjenuti toga dana. 'To je kao kada u torbi pronađete novac na koji ste zaboravili. To je odličan osjećaj', izjavila je Tamara.

Tamara Eccleston otvorila vrata svog skupocjenog ormara Autor: YouTube/InStyle UK