E, TO SE ZOVE UŽIVANJE

Pogledajte hotel u kojem živi Severina

23.04.2012 u 11:24

Bionic
Reading

Severina zaista zna uživati u životu. Sa svoja dva mušketira, Milanom i Aleksandrom, Beograd je zamijenila boravkom u prirodi grada Vršca. U Milanovom hotelu Villa Breg uživaju u punoj usluzi s pet zvjezdica, a kada požele izaći iz ekskluzivnog apartmana, mogu se opustiti u wellness-centru ili netaknutoj prirodi

Severina i Milan odlučili su gradski asfalt elitne četvrti Vračar u Beogradu, gdje Milan ima penthouse, katkad zamijeniti boravkom u prirodi u gradu Vršac, udaljenom sat vremena od Beograda.

U jednom od četiriju ekskluzivnih apartmana na zelenim obroncima vršačkih planina u hotelu s pet zvjezdica Villa Bereg pronašli su svoje utočište. Noćenje s doručkom za dvije osobe u tom apartmanu stoji 1.400 kuna, no budući da je Milan taj hotel nedavno kupio kako bi sa svojom obitelji mogao imati siguran mir bez medija i gradske vreve, o tome ne moraju voditi računa.

Kako mnogi vole reći, 'banatska ljepotica' ima preko osam tisuća kvadratnih metara unutrašnjeg te preko četiri i pol tisuće kvadratnih metara vanjskog prostora. Kada se ne opuštaju u wellness-centru hotela koji se sastoji od unutrašnjeg i vanjskog bazena, saune, soba za masažu i hidromasažnih kada, Severina i njezina dva mušketira vrijeme provode u prirodi oko hotela u čijoj se neposrednoj blizini nalazi srednjevjekovna kula, crkve, prirodna jezera, lovišta i vinogradi.