A GDJE SU FACE?

Pogledajte fotke s jet set vjenčanja u Dubrovniku

06.06.2014 u 13:49

  • +26

Vjenčanje Fabiole Beracasa i Jasona Beckmana

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Pompozno najavljivano vjenčanje svjetski poznatog para Fabiole Beracase i Jasona Beckmana održano je oko podne u Dubrovniku

Bogata nasljednica Fabiola Beracasa, pokćerka milijardera Randolpha Appersona Hearsta, i investicijski bankar Jason Beckman u palači Sponza izrekli su svoje sudbonosno 'da', prenosi Dubrovački vjesnik.

Bračni par zamolio je svoje goste da umjesto poklona novac doniraju u humanitarne svrhe, posebno osobama u poplavljenim područjima Hrvatske, Bosne i Srbije.


Mlada je blistala u raskošnoj Givenchyjevoj haljini, a veo su joj nosile djevojčice u konavoskim nošnjama. Od pompozno najavljivanih svjetskih celebrity faca poput Angeline Jolie i Lea DiCaprija nitko nije viđen. Ceremonija je u Sponzi, večera u tvrđavi Lovrijenac, a neke od zabava u Kazalištu Marina Držića, Kneževu dvoru te na Lokrumu. Tristotinjak najbogatijih i najuglednijih ljudi svijeta odsjelo je u luksuznom dubrovačkom hotelu koji je ta četiri dana, koliko traje svadba, zatvoren za javnost.

Ekskluzivna reportaža o vjenčanju Fabiole i Jasona objavit će se u najvažnijem broju Voguea u godini, onom jesenskom, kad se objavljuju najnovije dizajnerske kolekcije.
Glamurozno dubrovačko vjenčanje počelo je sinoć, zabavom u caffe baru B4Revelin u Vetranićevoj ulici. Među uzvanicima je bio i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić. Servirane su im bile domaće delicije poput pršuta, sira, kamenica...