U GALERIJI CANVAS

Počinje Design District Festival

16.06.2016 u 08:47

Namještaj Marka Murtića i Simona Piperčića Morasia

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

U Galeriji Canvas na Design District Festivalu u Zagrebu, koji započinje sutra 16. lipnja, predstavit će se novi i jedinstveni brend STUFF dizajnerskog dvojca Marka Murtića i Simona Piperčića Morasija

Zagrebački Design District Festival  počet će sutra u Galeriji Canvas. Na njemu će Marko Murtić i Simon Piperčić Morasio predstaviti svoj namještaj STUFF.

'STUFF izlazi na tržište kao superior design brand namijenjen opremanju modernih turističkih i institucionalnih interijera, ali i privatnih stambenih objekata. Napomenuo bih da je STUFF moderan, ali prije svega funkcionalan dizajn široke primjene. Prilikom stvaranja serije proizvoda naš prioritet uvijek su što kvalitetniji materijali s posebnim naglaskom na jednostavnost upotrebe', izjavio je Marko Murtić, poznati hrvatski dizajner interijera i diplomirani arhitekt.


Brend STUFF predstavljen je na ovogodišnjem Mikser festivalu u Beogradu te su dizajneri Murtić i Piperčić Morasi dobili brojne pohvale za kolekciju od struke.

Između ostalih komada, na Design Districtu bit će predstavljena sofa Folder, koja je do sada izazvala najveći interes kupaca i kolega kreativaca. Riječ je o sofi koja lako postaje komotan ležaj, a nudi se u različitim veličinama i u osam različitih boja.