S POTPISOM tORY BURCH

Početkom milenija nema tko ih nije nosio: Ove kultne japanke u modu su se vratile na velika vrata

30.06.2021 u 11:31

Bionic
Reading

Početkom milenija gotovo da nije postojala zvijezda koja u svojoj kolekciji u ormaru nije imala barem jedan model japanki s potpisom 55- godišnje američke dizajnerice Tory Burch, a u vremenima kada modnom industrijom vlada nostalgija, ponovno su lansirane u prodaju

Svatko rođen između 1985. i 1995, godine zbunjen je brzinom kojom nove generacije ponovno čine relevantnim neugodne trendove iz njihove mladosti. Plitki modeli traperica i plišane trenirke s potpisom brenda Juicy Couture samo su neki od modnih trendova koji su ponovno uspjeli zaživjeti na modnoj sceni, a sada se isto prognozira kultnom modelu japanki s potpisom Tory Burch.

Naziva Miller, ove japanke početkom milenija doživjele su ogromnu popularnost u svijetu slavnih, a u njihovom modnom oživljavanju danas pomaže i poznata američka robna kuća Nordstrom.

Umjesto da završe u ropotarnici povijesti, Miller japankama s potpisom američke dizajnerice Tory Burch modni kupci ne kriju oduševljenje, baš kao što je bio slučaj početkom milenija.

Po cijeni nešto višoj od tisuću kuna, kakvu su imale i nekoliko desetljeća prije, Miller japanke s potpisom Tory Burch zaradile su gotovo savršenu ocjenu (4.5) na stranici američke robne kuće Nordstrom.

'Godinama sam vjerna obožavateljica ovih sandala i nastavljat ću ih kupovati', napisala je jedna recenzentica dok je druga istaknula njihovu svestranost kao omiljenu kvalitetu.

Osim očite povijesne vrijednosti ovih japanki (prilika za posjedovanje djelića 2000-ih!) i njihove svestranosti, brojne recenzentice također ističu kako je riječ o jednom od najudobnijih modela sandala, a u prodaji se nalaze u širokom rasponu boja i materijala.

Poput danas 55- godišnje Tory Burch, francuska dizajnerica Isabel Marant također se odlučila za identičan poslovni potez u prodaju lansiravši nove verzije svojih Bekett tenisica sa skrivenom petom, a kakve su dominirale modnom scenom početkom milenija.

  • +18
Ravne sandale s metalnim detaljem Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo