ODVAŽNE ZAVODNICE

Plus size ljepotice izazvale pravu pomutnju

17.02.2017 u 09:30

Bionic
Reading

Ashley Graham jedna je od najtraženijih plus size manekenki koja je svojom prirodnom ljepotom i raskošnim oblinama pokorila modni svijet

Lijepa brineta koja uvijek ističe kako se ponosi svojim tijelom, zablistala je na predstavljanju Swimsuit Edition Sports Illustrated gdje se pozirala u bikiniju. Zgodna Amerikanka ovim je outfitom pokazala kako ništa nije toliko seksi kao uska kožna crna haljina.

Ashley je pokazala svoju seksi stranu u ovoj hrabroj kreaciji od kože zmijskog uzorka zanimljivog kroja s velikim rasporkom sa strane. Struk je naglasila remenom, a ovaj upečatljiv večernji look upotpunila je sandalama s ukrasnim vezicama.

  • +7
Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovakva efektna haljina ne podnosi pretjerivanje s frizurom ili make-upom, pa je Ashley oči samo naglasila sa zavodljivim tušem i 'nude' ružem, a kosu je podignula u trendi razbarušeni rep. Iako su se na ovom eventu u New Yorku pojavila i njezine kolegice iz modnog svijeta, manekenke Nina Agdal i Kate Upton, Ashley je bila u središtu pozornosti.

Osim Ashley, još jedna plus size ljepotica je bila gošća na ovom događanju, Hunter McGrady koja se također pojavila u Swimsuit Editionu Sports Illustrateda u kojem su ljepotice pozirale u kupaćim kostimima. Hunter je također bila u crnom izdanju, odlučivši se za smjeli kombinezon od tila ispod kojeg se naziralo donje rublje.

It's going down in #Houston the next two days! You comin?! #SportsIllustratedSwim VIBES ????

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

U posljednje vrijeme ovoj 28-godišnjoj ljepotici sve ide od ruke, a pojavila se i na nedavnoj modnoj reviji Michaela Korsa na Njujorškom tjednu mode kao prva plus size ljepotica koja je nosila kreacije ove modne kuće, pokrenuvši veliku modnu revoluciju. Michael Kors je naglasio kako je svjestan toga da je plus size manekenkama teško probiti se u sam modni vrh, pa je razmišljajući izvan uobičajenih okvira i puno šire od velike većine svojih kolega, osim Ashley na pistu poslao i 43-godišnju manekenku Amber Valettu.