VELIKE ZAVODNICE

Plus size ljepotice istaknule obline izazovnim haljinama

16.08.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Ashley Graham i Iskra Lawrence među najpoznatijim su plus size ljepoticama koje su postigle velik uspjeh u svijetu mode zahvaljujući svojim oblinama, ali i pozitivnoj energiji kojom zrače

Obje manekenke imaju na tisuće obožavatelja koji ih putem društvenih mreža podržavaju u poticanju žena da se dobro osjećaju u svojoj koži koji god konfekcijski broj nosile, a i uvijek ističu da se nikada neće odreći svojih oblina na koje su izuzetno ponosne.


Obožavateljima se pak posebno sviđaju kada objave fotke u haljinama koje ističu njihove slavne obline i, kao da su se dogovorile, odjenule su izazovne kreacije pred početak vikenda.

Dok se Iskra Lawrence odlučila za seksi, ali nešto nježniju haljinu u boji pudera, Ashley Graham bordo kreacijom postala je prava zavodnica kakve viđamo na naslovnicama magazina.

Njezina haljina kroja na preklapanje dodatno je istaknula obline na koje je toliko ponosna. Uz mnogobrojne pohvale u tri je dana dobila i gotovo 100 tisuća lajkova, a Iskra je tu brojku premašila u samo jednom danu.

HELLO TO THE FREAKIN WEEKEND!!

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Ashley je prva plus size manekenka koja je u kupaćem kostimu krasila stranice poznatog magazina Sports Illustrated, a srušila je još jedan tabu - također je prva ljepotica s oblinama koja se u kampanji za H&M nije našla u kategoriji za punašne.


Poput Ashley, Iskra koristi svoju popularnost da pokaže da u svijetu mode često nije sve onako kako se čini na prvi pogled. Tako je njezina fotografija prirodnog izgleda u badiću pored retuširane naišla na puno pozitivnih reakcija, a ona je željela pokazati koliko nestvarno žene mogu izgledati kada ih se za editorijale i kampanje uređuje i mijenja putem računala.