RASKOŠNE OBLINE

Plus size ljepotica zadivila u provokativnoj haljini

09.08.2016 u 10:27

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih plus size ljepotica Ashley Graham svakom objavljenom fotografijom na društvenim mrežama dobiva same pohvale i mnogobrojne žene pišu kao bi rado imale njezine obline

Dok jedni smatraju da manekenka ne bi trebala imati raskošne obline poput Ashley Graham i napadaju je da promovira pretilost, drugi baš suprotno, u njoj vide jedinstvenu ljepotu.

Nakon što je Ashley zatvorila usta zlim jezicima mnogobrojnim modnim kampanjama pa i fotografiranjem za poznati magazin Sports Illustrated Swimsuit u kupaćem kostimu, hejteri su se smirili, a ona gradi sve prestižniju manekensku karijeru.

Tako se na Instagramu pohvalila da će sudjelovati u reality showu America's Next Top Model, ali mnogi se nisu na to uopće obazirali jer ih je oduševilo njezino tijelo u crnoj izazovnoj haljini.


Raskošne obline Ashley je istaknula uskom haljinom koja ima nekoliko provokativnih izreza. Obožavatelji su je očekivano pohvalili, a neki su oduševljenje izrazili tako što kažu da bi željeli izgledati baš poput nje.

#ANTM

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Iako se ispod pletene haljine nazire grudnjak, izrezi na bokovima, izgleda, ne dopuštaju gaćice. Uz provokativnu haljinu, plus size ljepotica odabrala je i seksi štikle s tankim remenčićima u nude boji jer sigurno zna da su poželjne kada želimo vizualno izdužiti noge.

Ashley je u nekoliko intervjua otkrila da zna kako nije lako uvijek pogoditi kroj krpica koje odgovaraju ženama poput nje pa je otkrila i neke tajne kako ih kupuje, posebno kada su kupaći kostimi u pitanju. Savršen badić teško je odabrati gotovo svakoj ženi, bez obzira na proporcije, a Ashley se pouzdaje u kupaće kostime od neopren-materijala koji drže obline na mjestu.