PRIRODNA LJEPOTA

Plus size ljepotica u toplesu i bez trunke šminke

12.10.2016 u 15:38

Bionic
Reading

Slavne ljepotice vrlo često objavljuju fotografije bez trunke šminke, ali malo koja izazove ovoliko oduševljenja kao što je to učinila poznata plus size djevojka Ashley Graham

Njezine raskošne obline i stav prepun samopouzdanja učinili su je jednom od najpoželjnijih modela za punije žene, a od svih se obaveza ovih dana odmarala u Meksiku i proslavila rođendan. Nakon što je objavila izazovne fotografije u kupaćim kostimima i dobila mnogobrojne pohvale Ashley je objavila još jednu fotografiju, ovaj put bez bikinija i imalo šminke.

Lijepa 29-godišnja manekenka uz fotografiju je napisala da je to odličan trenutak da započne njezino rođendansko slavlje.

Fotografijom je definitivno zagolicala maštu mnogobrojnih obožavatelja jer se brčka u bazenu i djeluje kao da je potpuno gola. Bez trunke šminke i u toplesu, Ashley je ovom fotografijom u jedan dan dobila preko 100.000 lajkova.

448156,448137,448157,448140

Thank you #breathlessrivieracancun for a great start to celebrating my bday month!☀️???????? #scorpio

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Tijekom odmora objavila je i kratki video u toplesu, a u ovih nekoliko dana sakupio je čak milijun lajkova, što je samo još jedan dokaz da je Ashley jedna od najpopularnijih manekenki današnjice.

☀️Mexico☀️

Videozapis objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)