SVE JOJ IDE OD RUKE

Plus size ljepotica sve je zasjenila i ušla u povijest

16.02.2017 u 10:39

Bionic
Reading

Ashley Graham, najtraženija plus size ljepotica, nosila je modnu reviju dizajnera Michaela Korsa pokrenuvši ponovno veliku modnu revoluciju

Svi su pogledi bili upereni u bujnu ljepoticu koja je napravila zaokret u modnom svijetu dosad isključivo rezerviranom za mršavice. Zgodna brineta raskošnih oblina prva je plus size ljepotica koja se prošetala pistom u kreaciji ovog slavnog kreatora.

Lijepa Amerikanka koja oduševljava svojim oblinama ukrala je pozornost na Korsovoj reviji pojavivši se u seksi haljini od pletiva. Struk je naglasila velikim remenom, a ovaj elegantni outfit upotpunjen je s kratkom krznenom jaknom.

Zgodna brineta tako samo niže uspjehe. Nedavno se pojavila na naslovnici Sports Illustrated's posvećenog kupaćim kostimima, a pojavila se i u Vogueu kao zaštitno lice kolekcije Prabal Gurunga za Lane Bryant.

Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovu 29-godišnjakinju koja zagovara zdrav pristup tijelu, magazin Glamour proglasio je i ženom godine.

Korsovu reviju nosila je i nova manekenska zvijezda Bella Hadid kojoj je ovo također bio veliki uspjeh, a ovo modno događanje u sklopu njujorškog tjedna mode nisu propustile između ostalih i Blake Lively, te kćer Sylvestera Stalonea Sistine.