PONOSNA NA OBLINE

Plus size ljepotica plesom zapalila Internet

08.02.2017 u 14:34

Bionic
Reading

Ashley Graham, lijepa Amerikanka koja je svojim bujnim oblinama napravila veliki zaokret u modnoj industriji, vrlo je aktivna na društvenim mrežama

Ova 29-godišnjakinja koja pršti samopouzdanjem brojne obožavatelje oduševljava objavama na Instagramu. Zgodna brineta koju je Glamour proglasio ženom godine ne krije da uživa u svom poslu zbog kojeg puno putuje pa je nedavno posjetila i Marakeš u Maroku.

Ljepotica je iskoristila prigodu i u jednom egzotičnom interijeru snimila video plešući samo u donjem rublju koji je zapalio internet.

?Rock wit it ? #ashleygrahamlingerie x @additionelle

A video posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Ashleyina objava je naravno izazvala bezbroj pozitivnih komentara. 'Inspiracija si', 'Prelijepa', ili 'Divno izgledaš', samo su neki od komentara njezinih vjernih obožavatelja na Instagramu.

Inače, Graham je zagovornica zdrava pristupa tijelu i nije opsjednuta svojom kilažom. Iako je bilo faza kad je željela biti mršavija, sad ističe da je zadovoljna svojim izgledom.

'Nadam se da će žene kad me vide u kupaćem kostimu napraviti isto. Najseksi spoj su obline sa samopouzdanjem', izjavila je jednom prigodom za britanski Elle.