PRIRODNI LOOK

Plus size ljepotica otkrila lice bez trunke šminke

06.10.2016 u 15:54

Bionic
Reading

Mlada hrvatska plus size ljepotica Lucija Lugomer otkrila je lice bez trunke šminke i oduševila obožavatelje prirodnim izgledom

Po uzoru na neke trenutno najutjecajnije plus size manekenke, poput Ashley Graham ili Iskre Lawrence, najuspješnija hrvatska plus size ljepotica, o čijim su oblinama već pisali u talijanskom Vogeu, Lucija Lugomer, također koristi moć društvenih mreža kako bi svima pokazala koliko voli svoj izgled i nije opterećena nametnutim standardima ljepote.

Lucija Lugomer prva je hrvatska plus size manekenka koja je potpisala ugovor s inozemnom agencijom, a u nizu neretuširanih fotografija objavila je jednu bez trunke šminke

'Sve sam ovo ja. Nemam problem hodati svijetom bez šminke, a opet, volim ove jesenske tonove', napisala je lijepa Lucija uz fotografiju na kojoj je spojila svoj prirodni izgled i potpuno našminkano lice.

Na mnogobrojne komentare kako njoj nije teško biti bez šminke s tako lijepim i prirodnim izgledom, Lucija je poručila kako smatra da je svaka žena lijepa na svoj način, a čim se tako osjeća, drugi to mogu vidjeti.